مواد لازم براي 6 نفر:
روغن/ 1 قاشق سوپخوري
پيازريز خرد کرده/ 1 عدد
گوشت چرخکرده/ 450 گرم
سير له کرده/ 1 حبه
سبزي هاي خشک معطر/ 1 قاشق چايخوري
نمک و فلفل/ به ميزان لازم
آب گوشت/ يک دوم پيمانه
تخم مرغ/ 1 عدد
سوسيس ريز خرد کرده/ 3 قاشق سوپخوري
پودر نان سفيد/ 3 قاشق سوپخوري
پنير پارمزان/ 150 گرم
کانلوني/ 18 عدد
سس بشامل/ 1 ليتر
شامل : 50 گرم کره آرد 900 ميلي ليتر شير
مواد لازم براي تهيه سس گوجه فرنگي:
روغن/ 2 قاشق سوپخوري
پياز خرد کرده/ 1 عدد
هويج خرد کرده/ نصف يک عدد
کرفس خرد کرده/ 1 شاخه
سير له کرده/ 1 حبه
گوجه فرنگي خرد کرده/ 400 گرم
ريحان خرد کرده/ چند برگ
آويشن/ يک دوم قاشق چايخوري
روش تهيه:
در تابه ي مناسبي، روغن و پياز را بريزيد، روي اجاق بگذاريد و آن را تفت دهيد. گوشت و سير را اضافه کنيد و سبزي هاي معطر، نمک و فلفل را بيفزائيد و تفت دهيد. حالا آب گوشت را اضافه کنيد، در آن را ببنديد و به مدت 25 دقيقه بپزيد. سپس از روي حرارت برداريد و صبر کنيد تا خنک شود. تخمم مرغ، سوسيس، پودر نان و 1 قاشق سوپخوري از پنير پارمزان، نمک و فلفل را به مايه ي گوشت بيفزائيد و خوب مخلوط نمائيد. کانلوني را با آب و نمک بجوشانيد و آبکش کنيد.
در يک ظرف نسوز مناسب، يک لايه سس گوجه فرنگي بريزيد. کانلوني ها را با قاشق چايخوري از مخلوط گوشت پر کنيد و روي سس بچينيد(فقط يک لايه). بقيه ي سس گوجه را روي کانلوني ها بريزيد و روي سس گوجه را، با بشامل بپوشايند و بقيه ي پنير پارمزان را روي آن بپاشيد.
فر(تاون) را با دماي 190 درجه ي سانتيگراد گرم کنيد و آن را به مدت 40 تا 45 دقيقه بپزيد.
روش تهيه ي سس گوجه فرنگي :
در تابه ي مناسبي روغن بريزيد و روي اجاق بگذاريد. پياز، هويج، کرفس، سير و گوجه فرنگي را در آن تفت دهيد.ريحان، آويشن، نمک و فلفل را بيفزائيد و آن را به مدت30 دقيقه، با حرارت ملايم بپزيد. سپس آن را ميکس کنيد. حالا سس آماده ي مصرف مي باشد.
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45