جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کانِلوني
-(11 Body) 
کانِلوني
Visitor 1237
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 6 نفر:
 

روغن/ 1 قاشق سوپخوري
پيازريز خرد کرده/ 1 عدد
گوشت چرخکرده/ 450 گرم
سير له کرده/ 1 حبه
سبزي هاي خشک معطر/ 1 قاشق چايخوري
نمک و فلفل/ به ميزان لازم
آب گوشت/ يک دوم پيمانه
تخم مرغ/ 1 عدد
سوسيس ريز خرد کرده/ 3 قاشق سوپخوري
پودر نان سفيد/ 3 قاشق سوپخوري
پنير پارمزان/ 150 گرم
کانلوني/ 18 عدد
سس بشامل/ 1 ليتر
شامل : 50 گرم کره آرد 900 ميلي ليتر شير

مواد لازم براي تهيه سس گوجه فرنگي:
 

روغن/ 2 قاشق سوپخوري
پياز خرد کرده/ 1 عدد
هويج خرد کرده/ نصف يک عدد
کرفس خرد کرده/ 1 شاخه
سير له کرده/ 1 حبه
گوجه فرنگي خرد کرده/ 400 گرم
ريحان خرد کرده/ چند برگ
آويشن/ يک دوم قاشق چايخوري

روش تهيه:
 

در تابه ي مناسبي، روغن و پياز را بريزيد، روي اجاق بگذاريد و آن را تفت دهيد. گوشت و سير را اضافه کنيد و سبزي هاي معطر، نمک و فلفل را بيفزائيد و تفت دهيد. حالا آب گوشت را اضافه کنيد، در آن را ببنديد و به مدت 25 دقيقه بپزيد. سپس از روي حرارت برداريد و صبر کنيد تا خنک شود. تخمم مرغ، سوسيس، پودر نان و 1 قاشق سوپخوري از پنير پارمزان، نمک و فلفل را به مايه ي گوشت بيفزائيد و خوب مخلوط نمائيد. کانلوني را با آب و نمک بجوشانيد و آبکش کنيد.
در يک ظرف نسوز مناسب، يک لايه سس گوجه فرنگي بريزيد. کانلوني ها را با قاشق چايخوري از مخلوط گوشت پر کنيد و روي سس بچينيد(فقط يک لايه). بقيه ي سس گوجه را روي کانلوني ها بريزيد و روي سس گوجه را، با بشامل بپوشايند و بقيه ي پنير پارمزان را روي آن بپاشيد.
فر(تاون) را با دماي 190 درجه ي سانتيگراد گرم کنيد و آن را به مدت 40 تا 45 دقيقه بپزيد.

روش تهيه ي سس گوجه فرنگي :
 

در تابه ي مناسبي روغن بريزيد و روي اجاق بگذاريد. پياز، هويج، کرفس، سير و گوجه فرنگي را در آن تفت دهيد.ريحان، آويشن، نمک و فلفل را بيفزائيد و آن را به مدت30 دقيقه، با حرارت ملايم بپزيد. سپس آن را ميکس کنيد. حالا سس آماده ي مصرف مي باشد.
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image