مواد لازم براي 6 نفر:
  
 روغن/ 1 قاشق سوپخوري
 پيازريز خرد کرده/ 1 عدد
 گوشت چرخکرده/ 450 گرم
 سير له کرده/ 1 حبه
 سبزي هاي خشک معطر/ 1 قاشق چايخوري
 نمک و فلفل/ به ميزان لازم
 آب گوشت/ يک دوم پيمانه
 تخم مرغ/ 1 عدد
 سوسيس ريز خرد کرده/ 3 قاشق سوپخوري
 پودر نان سفيد/ 3 قاشق سوپخوري
 پنير پارمزان/ 150 گرم
 کانلوني/ 18 عدد
 سس بشامل/ 1 ليتر
 شامل : 50 گرم کره آرد 900 ميلي ليتر شير 
مواد لازم براي تهيه سس گوجه فرنگي:
  
 روغن/ 2 قاشق سوپخوري
 پياز خرد کرده/ 1 عدد
 هويج خرد کرده/ نصف يک عدد
 کرفس خرد کرده/ 1 شاخه
 سير له کرده/ 1 حبه
 گوجه فرنگي خرد کرده/ 400 گرم
 ريحان خرد کرده/ چند برگ
 آويشن/ يک دوم قاشق چايخوري 

 روش تهيه:
  
 در تابه ي مناسبي، روغن و پياز را بريزيد، روي اجاق بگذاريد و آن را تفت دهيد. گوشت و سير را اضافه کنيد و سبزي هاي معطر، نمک و فلفل را بيفزائيد و تفت دهيد. حالا آب گوشت را اضافه کنيد، در آن را ببنديد و به مدت 25 دقيقه بپزيد. سپس از روي حرارت برداريد و صبر کنيد تا خنک شود. تخمم مرغ، سوسيس، پودر نان و 1 قاشق سوپخوري از پنير پارمزان، نمک و فلفل را به مايه ي گوشت بيفزائيد و خوب مخلوط نمائيد. کانلوني را با آب و نمک بجوشانيد و آبکش کنيد.
 در يک ظرف نسوز مناسب، يک لايه سس گوجه فرنگي بريزيد. کانلوني ها را با قاشق چايخوري از مخلوط گوشت پر کنيد و روي سس بچينيد(فقط يک لايه). بقيه ي سس گوجه را روي کانلوني ها بريزيد و روي سس گوجه را، با بشامل بپوشايند و بقيه ي پنير پارمزان را روي آن بپاشيد.
 فر(تاون) را با دماي 190 درجه ي سانتيگراد گرم کنيد و آن را به مدت 40 تا 45 دقيقه بپزيد. 
روش تهيه ي سس گوجه فرنگي :
  
 در تابه ي مناسبي روغن بريزيد و روي اجاق بگذاريد. پياز، هويج، کرفس، سير و گوجه فرنگي را در آن تفت دهيد.ريحان، آويشن، نمک و فلفل را بيفزائيد و آن را به مدت30 دقيقه، با حرارت ملايم بپزيد. سپس آن را ميکس کنيد. حالا سس آماده ي مصرف مي باشد. 
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45