مواد لازم:
400 گرم گوشت گوسفندي با استخوان
2 قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي
يک عدد پياز
يک چهارم قاشق چاي خوري دارچين
يک دوم قاشق چاي خوري فلفل قرمز
به مقدار لازم نمک
به مقدار لازم روغن
3 پيمانه برنج
طرز تهيه:
1-برنج را دم کنيد.
2-پياز را خرد کرده، داخل روغن تفت دهيد.
3-گوشت را خرد کرده، به پياز افزوده، تفت دهيد.
4-نمک و رب گوجه فرنگي را به مواد اضافه کرده، به مقدار لازم آب روي مواد بريزيد.
6-بعداز جوش آمدن آب، حرارت را کم کنيد تا خوراک جا افتد.
7-نهايتا برنج را داخل ديس کشيده، خوراک را دور آن بريزيد.
منبع: نشريه تغذيه و سلامتي 83