مواد لازم:
  
 400 گرم گوشت گوسفندي با استخوان
 2 قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي
 يک عدد پياز
 يک چهارم قاشق چاي خوري دارچين
 يک دوم قاشق چاي خوري فلفل قرمز
 به مقدار لازم نمک
 به مقدار لازم روغن
 3 پيمانه برنج 
طرز تهيه:
  
 1-برنج را دم کنيد.
 2-پياز را خرد کرده، داخل روغن تفت دهيد.
 3-گوشت را خرد کرده، به پياز افزوده، تفت دهيد.
 4-نمک و رب گوجه فرنگي را به مواد اضافه کرده، به مقدار لازم آب روي مواد بريزيد.
 6-بعداز جوش آمدن آب، حرارت را کم کنيد تا خوراک جا افتد.
 7-نهايتا برنج را داخل ديس کشيده، خوراک را دور آن بريزيد. 

 منبع: نشريه تغذيه و سلامتي 83