مواد لازم براي 15 عدد:
تخم مرغ/ 3 عدد
شکر/ 80گرم
وانيل/ يک هشتم قاشق چايخوري
آرد/ 100 گرم
خامه ي فرم گرفته/ به ميزان لازم
روش تهيه:
ابتدا زرده ها و سفيده هاي تخم مرغ را از هم جدا کنيد. آن گاه زرده ها، شکر و وانيل را در کاسه ي مناسبي، بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا کاملاً غليظ و کمرنگ شود. سپس سفيده هاي تخم مرغ را در کاسه ي ديگري بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد. حالا زرده ها را به سفيده ها بيفزائيد و به آرامي مخلوط کنيد. آرد را به تدريج بيفزائيد و به آرامي هم بزنيد. اينک مايه را در کيسه ي مخصوص و داراي ماسوره ي ساده بريزيد و بر روي کاغذ روغني -که در سيني مايکروويو گذاشته ايد-با فاصله، گل هائي از مايه قرار دهيد و روي آن ها پودر شکر بپاشيد. اکنون سيني را روي سه پايه ي مايکروويو بگذاريد و در دماي 250 درجه ي سانتيگراد، به مدت تقريبي 10 دقيقه بپزيد. همين که لطيفه ها خنک شدند، آن ها را از کاغذ روغني جدا سازيد و هر دو عدد را با خامه ي فرم گرفته به هم بچسبانيد و کمي خلال پسته رويش بريزيد. اينک لطيفه ها را براي پذيرائي، در ديس زيبائي بچينيد.
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45.
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45