مواد لازم براي 12 عدد:
آرد/ 300 گرم
بيکينگ پودر/ 2 قاشق چايخوري
نمک/ يک هشتم قاشق چايخوري
شکر ريز/ 100 گرم
تخم مرغ درشت/ 2 عدد
شير/ 250 ميلي ليتر(1پيمانه)
روغن مايع/ 6 قاشق سوپخوري (يک سوم پيمانه ي سر پُر)
وانيلين/ يک چهارم قاشق چايخوري
مواد لازم براي تزئين کيک:
پودر شکر نرم و الک کرده 240 گرم(يک و يک دوم پيمانه)
آب داغ/ 3-4 قاشق سوپخوري
گل رز صورتي رنگ تهيه شده از خمير فوندانت/ 12 عدد
روش تهيه:
آرد، بيکينگ پودر و نمک را در کاسه ي بزرگي الک کنيد و شکر را بيفزائيد. آن گاه تخم مرغ ها را در کاسه ي ديگري بريزيد و قدري با همزن برقي بزنيد. سپس شير، روغن و وانيلين را نيز بيفزائيد و مخلوط کنيد. حالا اين مخلوط را به مواد خشک اضافه کنيد و هم بزنيد تا مايه ي صاف و يکدستي حاصل شود. دقت کنيد مايه ي کيک را زياد هم نزنيد! زيرا بافت کيک سفت مي شود. اکنون مايه را بين 12 حفره ي قالب مافن داراي کپسول کاغذي، بريزيد و به مدت تقريبي 20 دقيقه، در فر(تاون) گرم شده با دماي 200 درجه ي سانتيگراد بپزيد. اکنون صبر کنيد تا کيک ها کاملاً خنک شوند.
بعد آن ها را با آيسينگ و گل هاي رز تزئين کنيد و در ظرف زيبائي بچينيد.
روش تهيه ي آيسينگ:
پودر شکر را در کاسه اي الک کنيد و آب داغ را بتدريج به آن بيفزائيد تا آيسينگ پشت يک قاشق چوبي را بپوشاند. در اين حالت، آيسنگ آماده ي مصرف است.
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45