جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کيک رز
-(10 Body) 
کيک رز
Visitor 1124
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 12 عدد:
 

آرد/ 300 گرم
بيکينگ پودر/ 2 قاشق چايخوري
نمک/ يک هشتم قاشق چايخوري
شکر ريز/ 100 گرم
تخم مرغ درشت/ 2 عدد
شير/ 250 ميلي ليتر(1پيمانه)
روغن مايع/ 6 قاشق سوپخوري (يک سوم پيمانه ي سر پُر)
وانيلين/ يک چهارم قاشق چايخوري

مواد لازم براي تزئين کيک:
 

پودر شکر نرم و الک کرده 240 گرم(يک و يک دوم پيمانه)
آب داغ/ 3-4 قاشق سوپخوري
گل رز صورتي رنگ تهيه شده از خمير فوندانت/ 12 عدد

روش تهيه:
 

آرد، بيکينگ پودر و نمک را در کاسه ي بزرگي الک کنيد و شکر را بيفزائيد. آن گاه تخم مرغ ها را در کاسه ي ديگري بريزيد و قدري با همزن برقي بزنيد. سپس شير، روغن و وانيلين را نيز بيفزائيد و مخلوط کنيد. حالا اين مخلوط را به مواد خشک اضافه کنيد و هم بزنيد تا مايه ي صاف و يکدستي حاصل شود. دقت کنيد مايه ي کيک را زياد هم نزنيد! زيرا بافت کيک سفت مي شود. اکنون مايه را بين 12 حفره ي قالب مافن داراي کپسول کاغذي، بريزيد و به مدت تقريبي 20 دقيقه، در فر(تاون) گرم شده با دماي 200 درجه ي سانتيگراد بپزيد. اکنون صبر کنيد تا کيک ها کاملاً خنک شوند.
بعد آن ها را با آيسينگ و گل هاي رز تزئين کنيد و در ظرف زيبائي بچينيد.

روش تهيه ي آيسينگ:
 

پودر شکر را در کاسه اي الک کنيد و آب داغ را بتدريج به آن بيفزائيد تا آيسينگ پشت يک قاشق چوبي را بپوشاند. در اين حالت، آيسنگ آماده ي مصرف است.
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image