مواد لازم براي 4-6 نفر:
روغن زيتون/ 2قاشق سوپخوري(25 ميلي ليتر)
گوشت چرخ کرده/ 450گرم
پياز خرد کرده/ 1 عدد
سير له کرده/ 4 حبه
کرفس خرد کرده/ 1 ساقه
آرد/ 1 قاشق سوپخوري (25 گرم)
آب گوشت/ 300 ميلي ليتر
سرکه بالزاميک/ 150 ميلي ليتر
جعفري و ريحان تازه/ 2 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل/ به ميزان لازم
رب گوجه فرنگي/ 2 قاشق سوپخوري
لازانياي سبز/ 14 ورق
کره/ به ميزان لازم
سس سفيد/ 850 ميلي ليتر
پنير موزارلا/ 75 گرم
ريحان تازه براي تزئين
مواد لازم براي تهيه ي سس سفيد:
کره/ 100 گرم
آرد/ 4 قاشق سوپخوري
شير/ 600 ميلي ليتر
خامه ساده/ 100 گرم
روش تهيه:
در تابه ي مناسبي، روغن و گوشت را بريزيد و روي اجاق قرار دهيد. گوشت را تفت دهيد تا کاملا طلائي رنگ شود. آن گاه پياز، سير و کرفس را بيفزائيد و حدود 3 دقيقه ي ديگر آن را تفت دهيد. در اين هنگام آرد را اضافه کنيد و مواد را کاملاً مخلوط نمائيد. آب گوشت، سرکه، سبزي، نمک و فلفل را بيفزائيد و صبر کنيد تا بپزد. حالا رب گوجه فرنگي را اضافه کنيد. اکنون در قابلمه ي مناسبي، آب و نمک را روي اجاق بجوشانيد، لازانيا را در آن قرار دهيد تا کمي نرم شود و بعد در آبکش بريزيد و رويش آب ولرم بدهيد. حالا کف ظرف نسوزي را با کره چرب کنيد. ورقه هاي لازانيا را يک رديف در کف ظرف بچينيد، رويش قدري از مايه گوشتي، سس و پنير بريزيد. حالا آن را در فر(تاون) گرم شده با دماي 190 درجه ي سانتيگراد به مدت تقريبي 25 دقيقه در طبقه ي وسط بپزيد تا رويه ي آن طلائي شود. اينکه با ريحان تازه آن را تزئين کنيد.
روش تهيه سس:
ابتدا کره را در تابه بريزيد، آرد را بيفزائيد و تفت دهيد تا بوي خامي اش گرفته شود. سپس مخلوط شير و خامه را به تدريج اضافه کنيد و با همزن دستي هم بزنيد تا آرد گلوله نشود. بعد بگذاريد آرام و ملايم بجوشد تا سس غليظ شود.
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45