جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
فتوچيني با کوفته ريزه و قارچ
-(1 Body) 
فتوچيني با کوفته ريزه و قارچ
Visitor 929
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر:
 

خرده نان/ 150 گرم
شير/ 150 گرم
قارچ ورقه اي خرد کرده/ 225 گرم
کره/ 25 گرم
روغن زيتون/ 9قاشق سوپخوري
آرد سبوسدار/ 25 گرم
آب گوشت/ 350 ميلي ليتر
گوجه فرنگي پوست گرفته و خرد کرده/ 4 عدد
رب گوجه فرنگي/ 1 قاشق سوپخوري
شکر قهوه اي/ 1 قاشق سوپخوري
ريحان خرد کرده/ 1 قاشق سوپخوري
پياز ريز و خرد کرده/ 12 عدد
گوشت چرخکرده/ 450 گرم
پاپريکا/ 1 قاشق چايخوري
پاستافتوچيني/ 450گرم
نمک،فلفل و ريحان تازه/ به ميزان لازم

روش تهيه:
 

خرده نان و شير را در کاسه اي بريزيد، با هم مخلوط کنيد و 30 دقيقه کنار بگذاريد. آن گاه قارچ را در نيمي از کره و 4 قاشق سوپخوري روغن زيتون تفت دهيد. و آرد را بيفزائيد و مخلوط را يک دقيقه ديگر تفت دهيد. حالا آب گوشت را اضافه و به مدت 15 دقيقه بجوشانيد. سپس گوجه فرنگي، رب گوجه فرنگي، شکر و ريحان را بيفزائيد و به مدت 30دقيقه بپزيد.
اکنون پياز، پاپريکا، گوشت، نمک و فلفل را با نان و شير مخلوط نمائيد و از آن 14 عدد کوفته ريزه درست کنيد و آنها را در باقيمانده ي کره و 4 قاشق سوپخوري از روغن زيتون سرخ کنيد. حالا کوفته ريزه را به مخلوط قبلي بيفزائيد و در ظرف نسوزي بريزيد و در فر(تاون) گرم شده با دماي 180درجه ي سانتيگراد، به مدت 30 دقيقه بپزيد. سپس پاستا را در آب جوش، نمک و 1 قاشق سوپخوري باقيمانده ي از روغن زيتون بپزيد و در صافي بريزيد. اينک پاستا را براي پذيرائي در ظرف مناسبي بکشيد و مخلوط کوفته ريزه را به آن بيفزائيد و با ريحان تازه تزئين کنيد.
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image