مواد لازم براي 4 نفر:
خرده نان/ 150 گرم
شير/ 150 گرم
قارچ ورقه اي خرد کرده/ 225 گرم
کره/ 25 گرم
روغن زيتون/ 9قاشق سوپخوري
آرد سبوسدار/ 25 گرم
آب گوشت/ 350 ميلي ليتر
گوجه فرنگي پوست گرفته و خرد کرده/ 4 عدد
رب گوجه فرنگي/ 1 قاشق سوپخوري
شکر قهوه اي/ 1 قاشق سوپخوري
ريحان خرد کرده/ 1 قاشق سوپخوري
پياز ريز و خرد کرده/ 12 عدد
گوشت چرخکرده/ 450 گرم
پاپريکا/ 1 قاشق چايخوري
پاستافتوچيني/ 450گرم
نمک،فلفل و ريحان تازه/ به ميزان لازم
روش تهيه:
خرده نان و شير را در کاسه اي بريزيد، با هم مخلوط کنيد و 30 دقيقه کنار بگذاريد. آن گاه قارچ را در نيمي از کره و 4 قاشق سوپخوري روغن زيتون تفت دهيد. و آرد را بيفزائيد و مخلوط را يک دقيقه ديگر تفت دهيد. حالا آب گوشت را اضافه و به مدت 15 دقيقه بجوشانيد. سپس گوجه فرنگي، رب گوجه فرنگي، شکر و ريحان را بيفزائيد و به مدت 30دقيقه بپزيد.
اکنون پياز، پاپريکا، گوشت، نمک و فلفل را با نان و شير مخلوط نمائيد و از آن 14 عدد کوفته ريزه درست کنيد و آنها را در باقيمانده ي کره و 4 قاشق سوپخوري از روغن زيتون سرخ کنيد. حالا کوفته ريزه را به مخلوط قبلي بيفزائيد و در ظرف نسوزي بريزيد و در فر(تاون) گرم شده با دماي 180درجه ي سانتيگراد، به مدت 30 دقيقه بپزيد. سپس پاستا را در آب جوش، نمک و 1 قاشق سوپخوري باقيمانده ي از روغن زيتون بپزيد و در صافي بريزيد. اينک پاستا را براي پذيرائي در ظرف مناسبي بکشيد و مخلوط کوفته ريزه را به آن بيفزائيد و با ريحان تازه تزئين کنيد.
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45