مواد لازم براي 4 نفر:
  
 خرده نان/ 150 گرم
 شير/ 150 گرم
 قارچ ورقه اي خرد کرده/ 225 گرم
 کره/ 25 گرم
 روغن زيتون/ 9قاشق سوپخوري
 آرد سبوسدار/ 25 گرم
 آب گوشت/ 350 ميلي ليتر
 گوجه فرنگي پوست گرفته و خرد کرده/ 4 عدد
 رب گوجه فرنگي/ 1 قاشق سوپخوري
 شکر قهوه اي/ 1 قاشق سوپخوري
 ريحان خرد کرده/ 1 قاشق سوپخوري
 پياز ريز و خرد کرده/ 12 عدد
 گوشت چرخکرده/ 450 گرم
 پاپريکا/ 1 قاشق چايخوري
 پاستافتوچيني/ 450گرم
 نمک،فلفل و ريحان تازه/ به ميزان لازم 

 روش تهيه:
  
 خرده نان و شير را در کاسه اي بريزيد، با هم مخلوط کنيد و 30 دقيقه کنار بگذاريد. آن گاه قارچ را در نيمي از کره و 4 قاشق سوپخوري روغن زيتون تفت دهيد. و آرد را بيفزائيد و مخلوط را يک دقيقه ديگر تفت دهيد. حالا آب گوشت را اضافه و به مدت 15 دقيقه بجوشانيد. سپس گوجه فرنگي، رب گوجه فرنگي، شکر و ريحان را بيفزائيد و به مدت 30دقيقه بپزيد.
 اکنون پياز، پاپريکا، گوشت، نمک و فلفل را با نان و شير مخلوط نمائيد و از آن 14 عدد کوفته ريزه درست کنيد و آنها را در باقيمانده ي کره و 4 قاشق سوپخوري از روغن زيتون سرخ کنيد. حالا کوفته ريزه را به مخلوط قبلي بيفزائيد و در ظرف نسوزي بريزيد و در فر(تاون) گرم شده با دماي 180درجه ي سانتيگراد، به مدت 30 دقيقه بپزيد. سپس پاستا را در آب جوش، نمک و 1 قاشق سوپخوري باقيمانده ي از روغن زيتون بپزيد و در صافي بريزيد. اينک پاستا را براي پذيرائي در ظرف مناسبي بکشيد و مخلوط کوفته ريزه را به آن بيفزائيد و با ريحان تازه تزئين کنيد. 
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45