جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
راويولي اميليارومانيا
-(5 Body) 
راويولي اميليارومانيا
Visitor 962
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 6-8نفر:
 

کره/ 25 گرم
گوشت مرغ با بوقلمون چرخکرده/ 250 گرم
رزماري/ يک دوم قاشق چايخوري
آويشن/ 1 قاشق چايخوري
جوزهندي/ يک چهارم قاشق چايخوري
آب مرغ/ 250 ميلي ليتر
سوسيس ريز خرد کرده/ 90 گرم
پنيرپارمسان/ 4 قاشق سوپخوري
تخم مرغ/ 1 عدد
نمک و فلفل/ به ميزان لازم
آب مرغ/ 2 ليتر

مواد لازم براي تهيه ي پاستاي تخم مرغي:
 

آرد/ 300 گرم
تخم مرغ/ درشت 3 عدد
نمک/ يک دوم قاشق چايخوري

روش تهيه:
 

در تابه ي مناسبي ،کره بريزيد و روي اجاق آب کنيد. گوشت، رزماري،آويشن و جوزهندي را بيفزائيد و تفت دهيد.نمک و فلفل را بيفزائيد و آب مرغ را به آن اضافه نمائيد، صبر کنيد تا گوشت بپزد و آبش کاملاً کشيده شود. بعد آن را از روي حرارت برداريد.
حالا سوسيس، پنير و تخم مرغ را به گوشت بيفزائيد و کاملاً مخلوط کنيد.
خمير پاستا را به ابعاد 90/45 يا 50/100 ببريد و با قالب گرد به قطر 5 سانتيمتر قالب بزنيد.
اينک از مواد گوشتي، 1 قاشق چايخوري در مرکز هر دايره قرار دهيد. لبه هاي هر دايره را با آب کمي نمناک کنيد و يک دايره ي ديگر روي آن قرار دهيد، حالا با دست لبه ها را به هم بچسبانيد، روي آن ها قدري آرد الک کنيد تا به هم نچسبند. آب مرغ (2 ليتر) را در قابلمه ي مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد تا بجوشد. راويولي ها را بيفزائيد و 4 تا 5 دقيقه بجوشانيد. در صورت لزوم نمک و فلفل اضافه کنيد.
در هنگام پذيرائي، پنير پارمسان را بيفزائيد، در ظرف مناسبي بريزيد و ميل نمائيد.

روش تهيه ي پاستاي تخم مرغي:
 

آرد را در کاسه ي مناسبي بريزيد، وسط آن را گود کنيد، تخم مرغ و نمک در وسط آن بريزيد و با دست به آرامي مخلوط کنيد تا خمير صاف و يکدستي به دست آيد. حالا آن را کمي ورز دهيد تا صاف و يکدست شود.
يادآوري: از کاسه اي دستگاه کاغذ ساز هم مي توانيد براي تهيه ي اين خمير استفاده کنيد.
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image