مواد لازم براي 6 نفر:
کره/ 75 گرم
فيله ي گوساله ي خلالي خرد کرده/ 450 گرم
قارچ ورقه اي خرد کرده/ 175 گرم
خردل/ 1 قاشق چايخوري
رنجفيل تازه و رنده کرده/ يک هشتم قاشق چايخوري
نمک و فلفل/ به ميزان لازم
خامه ي ساده/ 150 ميلي ليتر
شير/ 1 پيمانه
شکر/ 1 قاشق چايخوري
روغن زيتون/ 2 قاشق سوپخوري
کره/ 115 گرم
ريحان تازه/ 2 ساقه
پاستاي پنه/ 450 گرم
نان برشته(تست)/ 4 ورق
روش تهيه:
کره را در تابه ي مناسبي بريزيد و روي اجاق آب کنيد. گوشت را بيفزائيد و به مدت 6 دقيقه تفت دهيد. سپس گوشت را در ظرف نسوزي بريزيد و قارچ ها را در همان تابه، به مدت 2 تا 3 دقيقه تفت دهيد. حالا خردل، زنجفيل، نمک و فلفل را اضافه کنيد و به مدت 15 دقيقه بپزيد. بعد خامه را بيفزائيد و در صورت دلخواه شکر اضافه کنيد و 3 دقيقه ي ديگر بپزيد. اکنون اين مخلوط را روي گوشت بريزيد و در فر(تاون) گرم شده با دماي 190 درجه ي سانتيگراد، به مدت 10 دقيقه بپزيد. آب، نمک، روغن زيتون و يک ساقه از ريحان را در قابلمه بريزيد و روي اجاق بجوشانيد. پاستا را بيفزائيد. همين که نرم شد، آن را در آبکش بريزيد.اکنون کره و باقيمانده ي ريحان را به پاستا اضافه کنيد. و آن را در ظرف مناسبي بريزيد. نان ها را برشته کنيد و به شکل مثلث ببريد و دور پاستا بچينيد. حالا سس گوشت را رويش بريزيد و ميل نمائيد.
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45