جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پِنه با گوشت
-(1 Body) 
پِنه با گوشت
Visitor 1103
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 6 نفر:
 

کره/ 75 گرم
فيله ي گوساله ي خلالي خرد کرده/ 450 گرم
قارچ ورقه اي خرد کرده/ 175 گرم
خردل/ 1 قاشق چايخوري
رنجفيل تازه و رنده کرده/ يک هشتم قاشق چايخوري
نمک و فلفل/ به ميزان لازم
خامه ي ساده/ 150 ميلي ليتر
شير/ 1 پيمانه
شکر/ 1 قاشق چايخوري
روغن زيتون/ 2 قاشق سوپخوري
کره/ 115 گرم
ريحان تازه/ 2 ساقه
پاستاي پنه/ 450 گرم
نان برشته(تست)/ 4 ورق

روش تهيه:
 

کره را در تابه ي مناسبي بريزيد و روي اجاق آب کنيد. گوشت را بيفزائيد و به مدت 6 دقيقه تفت دهيد. سپس گوشت را در ظرف نسوزي بريزيد و قارچ ها را در همان تابه، به مدت 2 تا 3 دقيقه تفت دهيد. حالا خردل، زنجفيل، نمک و فلفل را اضافه کنيد و به مدت 15 دقيقه بپزيد. بعد خامه را بيفزائيد و در صورت دلخواه شکر اضافه کنيد و 3 دقيقه ي ديگر بپزيد. اکنون اين مخلوط را روي گوشت بريزيد و در فر(تاون) گرم شده با دماي 190 درجه ي سانتيگراد، به مدت 10 دقيقه بپزيد. آب، نمک، روغن زيتون و يک ساقه از ريحان را در قابلمه بريزيد و روي اجاق بجوشانيد. پاستا را بيفزائيد. همين که نرم شد، آن را در آبکش بريزيد.اکنون کره و باقيمانده ي ريحان را به پاستا اضافه کنيد. و آن را در ظرف مناسبي بريزيد. نان ها را برشته کنيد و به شکل مثلث ببريد و دور پاستا بچينيد. حالا سس گوشت را رويش بريزيد و ميل نمائيد.
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image