جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
رولت پاستا
-(8 Body) 
رولت پاستا
Visitor 1212
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 12 نفر:
 

آرد/ 250گرم (2 پيمانه)
تخم مرغ/ 2 عدد
آب/ 2 قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي/ 2 قاشق سوپخوري
روغن زيتون/ 1 قاشق سوپخوري

مواد لازم براي تهيه ي مايه ي مياني (پرکننده ي) اسفناجي:
 

اسفناج خرد کرده/ 500 گرم
پنير خامه اي/ 375 گرم
تخم مرغ/ 2 عدد
پنير پارمسان رنده کرده/ 90 گرم
جوز هندي سائيده/ 1 قاشق چايخوري
فلفل سياه سائيده/ به ميزان لازم
ژامبون گوشت/ 12 ورق
پنير ورقه اي/ 500 گرم

روش تهيه:
 

آرد، تخم مرغ ها، آب، رب گوجه فرنگي و روغن را در کاسه ي دستگاه غذاساز بريزيد تا خوب با يکديگر مخلوط شوند و خمير يکدستي به دست آيد. سپس، کمي آرد روي ميز کار بپاشيد و خمير را به مدت 5 دقيقه يا تا زماني که صاف و يکنواخت شود؛ ورز دهيد.
حالا خمير را در کيسه ي نايلوني بگذاريد و به مدت 15 دقيقه استراحت دهيد. سپس خمير را 2 قسمت کنيد. يکي از آن دو قسمت را برداريد و به شکل مستطيل 30×45 سانتيمتر باز کنيد. سپس از مواد مياني که درست کرده ايد، داخل آن بريزيد و در همه جاي آن پخش کنيد. فقط 2/5 سانتيمتر از هر طرف را خالي بگذاريد. آن گاه رويش را با ژامبون و پنير موزارلا بپوشانيد. حالا، لبه ها را از قسمت طول تا بزنيد و از قسمت عرض رول کنيد. و آن را در تکه پارچه ي تميزي، بپيچيد و دو سرش را با نخ محکم ببنديد. اينک با باقي مانده ي مواد نيز رول ديگري درست کنيد. در اين فاصله، قابلمه اي را تا نصفه از آب پر کنيد و روي اجاق بگذاريد. وقتي آب شروع به جوشيدن کرد، رول ها را در آن قرار دهيد و حرارت را کم کنيد. حالا در قابلمه را بگذاريد و يا با ورقه ي آلومينيومي رويش را بپوشانيد و به مدت 30دقيقه بگذاريد آرام بجوشد. در حين پخت، يک يا دو بار رول ها را برگردانيد. سپس آنها را از داخل آب جوش بيرون آوريد و 5 دقيقه صبر کنيد تا خنک شوند. حالا پارچه ي دور رول ها را برداريد و تا زماني که خودش را بگيرد در يخچال نگهداري کنيد. اينکه براي پذيرائي، آن ها را به صورت حلقه حلقه برش بزنيد و در ظرف مناسبي بچينيد.

روش تهيه ي مايه ي مياني:
 

اسفناج، پنيرخامه اي، تخم مرغ ها، پنير پارمسان، جوز هندي و فلفل را، در کاسه ي مناسبي بريزيد و همه ي مواد را خوب با هم مخلوط کنيد.
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image