مواد لازم براي 4-6 نفر:
  
 پاستا(به دلخواه خودتان)/ 410 گرم
 نمک/ به ميزان لازم
 کلم براکلي تکه کرده/ 500 گرم
 روغن زيتون/ 125 ميلي ليتر
 فيله ي ماهي/ 6 تکه
 سير پوست کنده و خرد کرده/ 3 حبه
 فلفل چيلي خرد کرده/ يک دوم قاشق چايخوري
 فلفل سياه سائيده/ به ميزان لازم 

 روش تهيه:
  
 پاستا را در آب جوش با مقداري نمک بپزيد. سپس، آن را آبکش کنيد و سس ماهي را بيفزائيد. اينک، پاستاي آماده را در ظرف مناسبي، براي پذيرائي بکشيد. 
روش تهيه سس ماهي:
  
 گل هاي براکلي را به مدت 1 تا 2 دقيقه، در آب جوش بپزيد تا جائي که تردي خود را از دست ندهند. حالا، روغن را در تابه اي گرم کنيد، آن گاه تکه هاي ماهي و سير را بيفزائيد و مرتب هم بزنيد تا تکه هاي ماهي خوب بپزند و له شوند. اينک فلفل چيلي، براکلي و کمي فلفل سياه به آن اضافه کنيد و خوب با هم مخلوط سازيد تا سس يکدستي به دست آيد. 
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45