مواد لازم براي 4-6 نفر:
پاستا(به دلخواه خودتان)/ 410 گرم
نمک/ به ميزان لازم
کلم براکلي تکه کرده/ 500 گرم
روغن زيتون/ 125 ميلي ليتر
فيله ي ماهي/ 6 تکه
سير پوست کنده و خرد کرده/ 3 حبه
فلفل چيلي خرد کرده/ يک دوم قاشق چايخوري
فلفل سياه سائيده/ به ميزان لازم
روش تهيه:
پاستا را در آب جوش با مقداري نمک بپزيد. سپس، آن را آبکش کنيد و سس ماهي را بيفزائيد. اينک، پاستاي آماده را در ظرف مناسبي، براي پذيرائي بکشيد.
روش تهيه سس ماهي:
گل هاي براکلي را به مدت 1 تا 2 دقيقه، در آب جوش بپزيد تا جائي که تردي خود را از دست ندهند. حالا، روغن را در تابه اي گرم کنيد، آن گاه تکه هاي ماهي و سير را بيفزائيد و مرتب هم بزنيد تا تکه هاي ماهي خوب بپزند و له شوند. اينک فلفل چيلي، براکلي و کمي فلفل سياه به آن اضافه کنيد و خوب با هم مخلوط سازيد تا سس يکدستي به دست آيد.
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45