مواد لازم براي 4 نفر:
  
 پيازچه/ يک دسته 
 پاستاي پاپيوني شکل/ 250 گرم
 کره/ 1 قاشق چايخوري
 روغن زيتون/ 1 قاشق سوپخوري
 پياز خرد کرده/ 1 عدد
 فلفل قرمز تند کوچک و خرد کرده/ 1 عدد
 خامه/ 300 ميلي ليتر
 گوجه فرنگي/ يک سوم پيمانه
 فلفل سياه سائيده/ به ميزان لازم
 پنير پارمسان/ 100 گرم 

 روش تهيه:
  
 پيازچه را پاک کنيد و بشوئيد. سپس آنها را به طول 2 سانتيمتر خرد کنيد. در اين هنگام، پاستا را داخل آب جوش بريزيد و بپزيد. آن گاه آب اضافي اش را خالي کنيد و در کاسه ي مناسبي براي پذيرائي بريزيد. اکنون کره و روغن را در تابه اي بريزيد و روي اجاق گرم کنيد، پياز و فلفل قرمز را به مدت 1 دقيقه در آن تفت دهيد. حالا خامه و گوجه فرنگي ها را بيفزائيد و بگذاريد آهسته بجوشد تا زماني که سس غليظي به دست آيد.
 در پايان، براي طعم بهتر سس، کمي فلفل به آن بيفزائيد. اينک سس آماده را روي پاستا بريزيد و با ريختن پنير پارمسان و فلفل سياه آن را آماده ي پذيرائي کنيد. 
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45