جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پاستا با گوجه فرنگي
-(5 Body) 
پاستا با گوجه فرنگي
Visitor 992
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر:
 

پيازچه/ يک دسته
پاستاي پاپيوني شکل/ 250 گرم
کره/ 1 قاشق چايخوري
روغن زيتون/ 1 قاشق سوپخوري
پياز خرد کرده/ 1 عدد
فلفل قرمز تند کوچک و خرد کرده/ 1 عدد
خامه/ 300 ميلي ليتر
گوجه فرنگي/ يک سوم پيمانه
فلفل سياه سائيده/ به ميزان لازم
پنير پارمسان/ 100 گرم

روش تهيه:
 

پيازچه را پاک کنيد و بشوئيد. سپس آنها را به طول 2 سانتيمتر خرد کنيد. در اين هنگام، پاستا را داخل آب جوش بريزيد و بپزيد. آن گاه آب اضافي اش را خالي کنيد و در کاسه ي مناسبي براي پذيرائي بريزيد. اکنون کره و روغن را در تابه اي بريزيد و روي اجاق گرم کنيد، پياز و فلفل قرمز را به مدت 1 دقيقه در آن تفت دهيد. حالا خامه و گوجه فرنگي ها را بيفزائيد و بگذاريد آهسته بجوشد تا زماني که سس غليظي به دست آيد.
در پايان، براي طعم بهتر سس، کمي فلفل به آن بيفزائيد. اينک سس آماده را روي پاستا بريزيد و با ريختن پنير پارمسان و فلفل سياه آن را آماده ي پذيرائي کنيد.
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image