مواد لازم براي 6 نفر:
پاستاي نواري(تالياتلي)/ 155 گرم
پاستاي نواري(تالياتلي)با طعم اسفناج/ 155 گرم
پاستاي تالياتلي با طعم گوجه فرنگي/ 155 گرم
روغن زيتون/ 2 قاشق سوپخوري
پياز قرمز 8 قاچ کرده/ 2 عدد
سير له کرده/ 2 حبه
فيله ي مرغ خلالي خرد کرده 500 گرم/
اورگانو/ 1 قاشق سوپخوري
ريحان خرد کرده/ 1 قاشق سوپخوري
آرتيشوي پخته ي بدون آب و نصف کرده/ 440 گرم
فلفل دلمه اي قرمز خلالي خرد کرده/ 1عدد
زيتون سبز/ 90 گرم
فلفل سياه سائيده/ به ميزان لازم
روش تهيه:
طبق دستورالعمل نوشته شده بر روي بسته ي پاستا، آن ها(هر سه نوع) را در ظرف جاداري، درون آب جوش بريزيد و بپزيد. سپس، پاستاها را با آب سرد آبکش کنيد و آنها را کنار بگذاريد تا به طور کامل خنک شوند. اکنون در تابه ي بزرگي، روغن بريزيد و روي اجاق گرم کنيد. بعد پياز و سير را بيفرائيد و به مدت 2 تا 3 دقيقه، با حرارت ملايم تفت دهيد. حالا، مرغ، اورگانو و ريحان را نيز بيفزائيد و به مدت 10 دقيقه يا بيش تر هم بزنيد تا مرغ بپزد. اينک، ماهي تابه را از روي اجاق برداريد و کنار بگذاريد تا مخلوط کاملاً خنک شود.
حالا، ظرف سالادخوري را برداريد و مخلوط مرغ آماده را درون آن بريزيد. آن گاه آرتيشو، فلفل، زيتون و پاستا را بيفزائيد و خوب مخلوط کنيد. اکنون روي سالاد فلفل سياه بپاشيد و همه ي مواد را خوب هم بزنيد. تا سالاد براي پذيرائي آماده شود.
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45