جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد پاستاي تالياتِلي با مرغ
-(3 Body) 
سالاد پاستاي تالياتِلي با مرغ
Visitor 1032
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 6 نفر:
 

پاستاي نواري(تالياتلي)/ 155 گرم
پاستاي نواري(تالياتلي)با طعم اسفناج/ 155 گرم
پاستاي تالياتلي با طعم گوجه فرنگي/ 155 گرم
روغن زيتون/ 2 قاشق سوپخوري
پياز قرمز 8 قاچ کرده/ 2 عدد
سير له کرده/ 2 حبه
فيله ي مرغ خلالي خرد کرده 500 گرم/
اورگانو/ 1 قاشق سوپخوري
ريحان خرد کرده/ 1 قاشق سوپخوري
آرتيشوي پخته ي بدون آب و نصف کرده/ 440 گرم
فلفل دلمه اي قرمز خلالي خرد کرده/ 1عدد
زيتون سبز/ 90 گرم
فلفل سياه سائيده/ به ميزان لازم

روش تهيه:
 

طبق دستورالعمل نوشته شده بر روي بسته ي پاستا، آن ها(هر سه نوع) را در ظرف جاداري، درون آب جوش بريزيد و بپزيد. سپس، پاستاها را با آب سرد آبکش کنيد و آنها را کنار بگذاريد تا به طور کامل خنک شوند. اکنون در تابه ي بزرگي، روغن بريزيد و روي اجاق گرم کنيد. بعد پياز و سير را بيفرائيد و به مدت 2 تا 3 دقيقه، با حرارت ملايم تفت دهيد. حالا، مرغ، اورگانو و ريحان را نيز بيفزائيد و به مدت 10 دقيقه يا بيش تر هم بزنيد تا مرغ بپزد. اينک، ماهي تابه را از روي اجاق برداريد و کنار بگذاريد تا مخلوط کاملاً خنک شود.
حالا، ظرف سالادخوري را برداريد و مخلوط مرغ آماده را درون آن بريزيد. آن گاه آرتيشو، فلفل، زيتون و پاستا را بيفزائيد و خوب مخلوط کنيد. اکنون روي سالاد فلفل سياه بپاشيد و همه ي مواد را خوب هم بزنيد. تا سالاد براي پذيرائي آماده شود.
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image