مواد لازم براي 4 نفر:
رشته فرنگي/ 155 گرم
روغن مايع/ 2 قاشق سوپخوري
پياز خرد کرده/ 1 عدد
سير له کرده/ 2 حبه
خلال بادام/ 2 حبه
آب مرغ/ 1 ليتر(چهارپيمانه)
برگ ريحان خرد کرده/ 30 گرم
فلفل سياه سائيده/ به ميزان لازم
روش تهيه:
در تابه ي بزرگي روغن بريزيد و روي اجاق گرم کنيد. آن گاه پياز، سير، و بادام را بيفزائيد و با حرارت ملايم به مدت 6 تا7 دقيقه تا زماني که پياز سبک شود، تفت دهيد. حالا، زمان افزودن آب مرغ و ريحان به تابه است. همين که آب مرغ جوشيد، حرارت را کم کنيد، در تابه را بگذاريد و به مدت 10 دقيقه صبر کنيد تا آهسته بجوشد. اينک، رشته فرنگي را بيفزائيد و هم بزنيد و مقداري فلفل به آن بيفزائيد. سپس، سوپ را درون ظرف مناسبي بريزيد و بلافاصله براي پذيرائي سر سفره ببريد.
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45