جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
اسپاگتي و کوفته هاي پنيري
-(1 Body) 
اسپاگتي و کوفته هاي پنيري
Visitor 940
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي تهيه سس گوجه فرنگي:
 

کره/ 15 گرم
پياز ريز خرد کرده/ 1 عدد
ريحان خشک/ 2 قاشق چايخوري
اورگانو/ 1 قاشق چايخوري
گوجه فرنگي خرد کرده/ 440 گرم
رب گوجه فرنگي/ 2 قاشق سوپخوري
آب گوشت/ 250 ميلي ليتر(1پيمانه)
شکر/ 1 قاشق چايخوري
فلفل سياه سائيده/ به ميزان لازم

مواد لازم براي 4 نفر:
 

اسپاگتي/ 250 گرم

مواد لازم براي کوفته هاي پنيري:
 

گوشت چرخکرده/ 500 گرم
جعفري خرد کرده/ 2قاشق سوپخوري
پنير پارمسان رنده کرده/ 60 گرم(يک دوم پيمانه)
رب گوجه فرنگي/ 2قاشق چايخوري
تخم مرغ/ 1 عدد

روش تهيه:
 

اسپاگتي را طبق دستور پخت نوشته شده بر روي بسته، داخل آب جوش بريزيد و بپزيد. سپس آب اضافي آن را خالي کنيد و براي پذيرائي در ظرف مناسبي بريزيد. آن گاه کوفته ها را روي آن قرار دهيد و سس را بيفزائيد.

روش تهيه ي کوفته هاي پنيري:
 

گوشت چرخکرده، جعفري، پنير پارمسان، رب گوجه فرنگي و تخم مرغ را، در کاسه ي مناسبي بريزيد و با هم مخلوط کنيد.تا مخلوط شوند.آن گاه از مايه ي به دست آمده، توپ هاي کوچکي درست کنيد و در تابه ي نچسبي، به مدت 4 تا 5 دقيقه سرخ کنيد. سپس کوفته هاي سرخ شده را برداريد و روي هوله ي کاغذي قرار دهيد تا روغنشان گرفته شود.

روش تهيه ي سس گوجه فرنگي:
 

کره را در تابه ي بزرگي آب کنيد. سپس، پياز، ريحان و اورگانو را به مدت 2 تا 3 دقيقه و يا تا زماني که پياز، نرم و سبک شود، تفت دهيد. آن گاه، گوجه فرنگي، رب گوجه، آب گوشت و شکر را اضافه کنيد و هم بزنيد. وقتي شروع به جوشيدن کرد، شعله را کم کنيد و بگذاريد آرام آرام به مدت 30 دقيقه بجوشد تا سس غليظي به دست آيد. فقط هرازگاهي آن را هم بزنيد تا ته نگيرد. حالا کمي فلفل هم براي مزه دار کردن به آن بيفزائيد.در اين هنگام، کوفته ها را درون سس قرار دهيد و 5 دقيقه ي ديگر صبر کنيد تا بپزد.
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image