مواد لازم براي 6-8 نفر:
آرد/ 125 گرم
پودر کاکائو/ 30 گرم
شکر/ 200گرم
کره/ 100گرم
مارمالاد زردآلو يا توت فرنگي/ 4 عدد
مواد لازم براي تهيه ي کرم گاناش:
خامه/ 170 ميلي ليتر
شکر/ 70گرم
شکلات سياه خرد کرده/ 200گرم
کره/ 30 گرم
روش تهيه:
آرد و پودر کاکائو را در کاسه اي الک کنيد و حفره اي در مرکز آن ايجاد نمائيد. آن گاه شکر، کره و نيمي از مارمالاد را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت ملايم اجاق قرار دهيد تا شکر و کره، آب شوند. سپس اين مخلوط را همراه با زرده هاي تخم مرغ، به آرد و پودر کاکائو بيفزائيد و فقط در حد مخلوط شدن، آن را هم بزنيد. سفيده هاي تخم مرغ را در کاسه ي ديگري بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا کاملاً فرم بگيرد و در سه نوبت، آن را به مايه ي قبلي بيفزائيد. حالا مايه را در قالب چربکرده اي به قطر 20 سانتيمتر- که کف آن را با کاغذ روغني پوشانده ايد- بريزيد و در فر(تاون) گرم شده با دماي 180درجه ي سانتيگراد، به مدت تقريبي 45 دقيقه بپزيد. همين که کيک خنک شد، روي آن مارمالاد بماليد و کرم گاناش بريزيد؛ به گونه اي که همه جاي کيک را بپوشاند.اکنون کيک را براي پذيرائي، در ديس زيبائي بگذاريد و در صورت دلخواه با باقيمانده کرم گاناش، کلمه ي Sacher را روي آن بنويسيد.
روش تهيه ي کرم گاناش:
خامه، شکر و شکلات را در ظرف مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد تا شکر و شکلات در خامه حل شوند. آن گاه کره را بيفزائيد و مخلوط کنيد. بعد کرم را از روي حرارت برداريد و پس از خنک شدن، مصرف نمائيد.
يادآوري : کرم را همچنان که روان است، استفاده کنيد.
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45