جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کيک ساچر(Sacher Cake)
-(2 Body) 
کيک ساچر(Sacher Cake)
Visitor 1017
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 6-8 نفر:
 

آرد/ 125 گرم
پودر کاکائو/ 30 گرم
شکر/ 200گرم
کره/ 100گرم
مارمالاد زردآلو يا توت فرنگي/ 4 عدد

مواد لازم براي تهيه ي کرم گاناش:
 

خامه/ 170 ميلي ليتر
شکر/ 70گرم
شکلات سياه خرد کرده/ 200گرم
کره/ 30 گرم

روش تهيه:
 

آرد و پودر کاکائو را در کاسه اي الک کنيد و حفره اي در مرکز آن ايجاد نمائيد. آن گاه شکر، کره و نيمي از مارمالاد را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت ملايم اجاق قرار دهيد تا شکر و کره، آب شوند. سپس اين مخلوط را همراه با زرده هاي تخم مرغ، به آرد و پودر کاکائو بيفزائيد و فقط در حد مخلوط شدن، آن را هم بزنيد. سفيده هاي تخم مرغ را در کاسه ي ديگري بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا کاملاً فرم بگيرد و در سه نوبت، آن را به مايه ي قبلي بيفزائيد. حالا مايه را در قالب چربکرده اي به قطر 20 سانتيمتر- که کف آن را با کاغذ روغني پوشانده ايد- بريزيد و در فر(تاون) گرم شده با دماي 180درجه ي سانتيگراد، به مدت تقريبي 45 دقيقه بپزيد. همين که کيک خنک شد، روي آن مارمالاد بماليد و کرم گاناش بريزيد؛ به گونه اي که همه جاي کيک را بپوشاند.اکنون کيک را براي پذيرائي، در ديس زيبائي بگذاريد و در صورت دلخواه با باقيمانده کرم گاناش، کلمه ي Sacher را روي آن بنويسيد.

روش تهيه ي کرم گاناش:
 

خامه، شکر و شکلات را در ظرف مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد تا شکر و شکلات در خامه حل شوند. آن گاه کره را بيفزائيد و مخلوط کنيد. بعد کرم را از روي حرارت برداريد و پس از خنک شدن، مصرف نمائيد.
يادآوري : کرم را همچنان که روان است، استفاده کنيد.
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image