مواد لازم براي 12 عدد:
کره/ 80 گرم
شکر ريز/ 60گرم
تخم مرغ/ 1 عدد
بادام آسياب کرده/ 40گرم
آرد/ 150 گرم
بيکينگ پودر/ يک دوم قاشق چايخوري
زرده ي تخم مرغ/ 1 عدد
پرک بادام/ 50گرم
مواد لازم براي کرم کره اي:
کره/ 100گرم
شربت ساده/ 2قاشق سوپخوري
وانيل/ يک هشتم قاشق چايخوري
کشمش/ 40گرم
روش تهيه:
فر(تاون) را با دماي 180 درجه ي سانتيگراد گرم کنيد و سيني مخصوص شيريني پزي را با کاغذ روغني بپوشانيد. کره و شکر را در ظرف مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا صاف و يکدست شود. آن گاه تخم مرغ را بيفزائيد و مخلوط کنيد. حالا بادام، آرد و بيکينگ پودر را بيفزائيد و مخلوط نمائيد تا مايه، خمير شود. سپس خمير را در کيسه ي نايلوني بگذاريد و به مدت 1 ساعت در يخچال نگه داريد. آن گاه خمير را با وردنه، روي سطح آردپاشي شده، به ضخامت تقريبي 3 ميليمتر باز کنيد و با برشگر مستطيل شکل قابل بزنيد. حالا رويشان زرده ي تخم مرغ بماليد و روي نيمي از آن ها پرک بادام بگذاريد و با فاصله، در سيني بچينيد و به مدت 15 دقيقه بپزيد. بعد شيريني را روي پنجره ي سيمي خنک کنيد. اينک کرم را در کيسه ي مخصوص شيريني پزي با ماسوره ي کنگره دار بريزيد و بين هر دو بيسکويت، قدري از اين کرم بماليد. آن گاه تعدادي کشمکش روي کرم بگذاريد و هر دو شيريني را به هم بچسبانيد.
روش تهيه ي کرم کره اي:
کره را در ظرف مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد. آنگاه شربت را کم کم به آن بيفزائيد. سپس وانيل را اضافه نمائيد و کرم را به مدت نيم ساعت در يخچال قرار دهيد تا آماده ي مصرف شود.
يادآوري: منظور از شربت ساده، مخلوط آب و شکر است که قدري قوام آمده باشد.
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45