جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شيريني کرمدار کشمشي
-(1 Body) 
شيريني کرمدار کشمشي
Visitor 1036
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 12 عدد:
 

کره/ 80 گرم
شکر ريز/ 60گرم
تخم مرغ/ 1 عدد
بادام آسياب کرده/ 40گرم
آرد/ 150 گرم
بيکينگ پودر/ يک دوم قاشق چايخوري
زرده ي تخم مرغ/ 1 عدد
پرک بادام/ 50گرم

مواد لازم براي کرم کره اي:
 

کره/ 100گرم
شربت ساده/ 2قاشق سوپخوري
وانيل/ يک هشتم قاشق چايخوري
کشمش/ 40گرم

روش تهيه:
 

فر(تاون) را با دماي 180 درجه ي سانتيگراد گرم کنيد و سيني مخصوص شيريني پزي را با کاغذ روغني بپوشانيد. کره و شکر را در ظرف مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا صاف و يکدست شود. آن گاه تخم مرغ را بيفزائيد و مخلوط کنيد. حالا بادام، آرد و بيکينگ پودر را بيفزائيد و مخلوط نمائيد تا مايه، خمير شود. سپس خمير را در کيسه ي نايلوني بگذاريد و به مدت 1 ساعت در يخچال نگه داريد. آن گاه خمير را با وردنه، روي سطح آردپاشي شده، به ضخامت تقريبي 3 ميليمتر باز کنيد و با برشگر مستطيل شکل قابل بزنيد. حالا رويشان زرده ي تخم مرغ بماليد و روي نيمي از آن ها پرک بادام بگذاريد و با فاصله، در سيني بچينيد و به مدت 15 دقيقه بپزيد. بعد شيريني را روي پنجره ي سيمي خنک کنيد. اينک کرم را در کيسه ي مخصوص شيريني پزي با ماسوره ي کنگره دار بريزيد و بين هر دو بيسکويت، قدري از اين کرم بماليد. آن گاه تعدادي کشمکش روي کرم بگذاريد و هر دو شيريني را به هم بچسبانيد.

روش تهيه ي کرم کره اي:
 

کره را در ظرف مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد. آنگاه شربت را کم کم به آن بيفزائيد. سپس وانيل را اضافه نمائيد و کرم را به مدت نيم ساعت در يخچال قرار دهيد تا آماده ي مصرف شود.
يادآوري: منظور از شربت ساده، مخلوط آب و شکر است که قدري قوام آمده باشد.
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image