جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دسر ژله و پنير
-(2 Body) 
دسر ژله و پنير
Visitor 952
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 25 تا 30 ليوان کوچک:
 

پودر ژله به دلخواه/ (1بسته) 100گرم
پنير خامه اي/ 200گرم
پودر قند/ 50 گرم
پودر ژلاتين/ 1قاشق چايخوري
آب/ 2 قاشق سوپخوري
خامه ي فرم گرفته/ 300 گرم
بيسکويت آسياب کرده/ 150 گرم
شکلات طرحدار/ به ميزان لازم

روش تهيه:
 

پودر ژله را در 1پيمانه (250 ميلي ليتر) آب جوش حل کنيد و 1 ليوان آب سرد به آن بيفزائيد. اين محلول را، به طور مساوي بين ليوان ها تقسيم کنيد و در يخچال بگذاريد تا ژله، کاملاً ببندد. آن گاه پنير خامه اي و پودر قند را با هم مخلوط سازيد و با همزن برقي بزنيد تا صاف و يکدست شود. حالا ژلاتين را روي آب بپاشيد و به روش بن ماري حل کنيد. سپس آن را به مخلوط پنير بيفزائيد و مايه ي به دست آمده را روي ژله ي بسته شده بريزيد.
بعد قدري خامه ي فرم گرفته و کمي بيسکويت رويش بريزيد و به همين ترتيب، لايه ها را تکرار کنيد تا ليوان پر شود. اکنون ليوان را به مدت 2 ساعت در يخچال نگه داريد تا دسر کاملاً ببندد. اينک دسر را با خامه ي فرم گرفته و شکلات، تزئين کنيد.
بهتر است لايه هاي مختلف دسر، رنگ هاي گوناگون داشته باشد.
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image