مواد لازم براي 25 تا 30 ليوان کوچک:
  
 پودر ژله به دلخواه/ (1بسته) 100گرم
 پنير خامه اي/ 200گرم
 پودر قند/ 50 گرم
 پودر ژلاتين/ 1قاشق چايخوري
 آب/ 2 قاشق سوپخوري
 خامه ي فرم گرفته/ 300 گرم
 بيسکويت آسياب کرده/ 150 گرم
 شکلات طرحدار/ به ميزان لازم 

 روش تهيه:
  
 پودر ژله را در 1پيمانه (250 ميلي ليتر) آب جوش حل کنيد و 1 ليوان آب سرد به آن بيفزائيد. اين محلول را، به طور مساوي بين ليوان ها تقسيم کنيد و در يخچال بگذاريد تا ژله، کاملاً ببندد. آن گاه پنير خامه اي و پودر قند را با هم مخلوط سازيد و با همزن برقي بزنيد تا صاف و يکدست شود. حالا ژلاتين را روي آب بپاشيد و به روش بن ماري حل کنيد. سپس آن را به مخلوط پنير بيفزائيد و مايه ي به دست آمده را روي ژله ي بسته شده بريزيد.
 بعد قدري خامه ي فرم گرفته و کمي بيسکويت رويش بريزيد و به همين ترتيب، لايه ها را تکرار کنيد تا ليوان پر شود. اکنون ليوان را به مدت 2 ساعت در يخچال نگه داريد تا دسر کاملاً ببندد. اينک دسر را با خامه ي فرم گرفته و شکلات، تزئين کنيد.
 بهتر است لايه هاي مختلف دسر، رنگ هاي گوناگون داشته باشد. 
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45