مواد لازم براي 10-12 نفر:
آرد/ 225 گرم
پودر کاکائو/ 2قاشق سوپخوري
شکر/ 50گرم
کره ي سرد و خرد کرده/ 115 گرم
آب سرد/ 4 قاشق سوپخوري
مواد لازم مياني پاي:
زرده ي تخم مرغ/ 2 عدد
شکر/ 115 گرم
پنير خامه اي/ 500گرم
پوست ليموي رنده کرده/ يک قاشق چايخوري
شکلات چيپسي/ 6 قاشق سوپخوري
کمپوت هلوي خرد کرده/ 5 قاشق سوپخوري
کمپوت گلابي خرد کرده/ 3 قاشق سوپخوري
روش تهيه:
فر(تاون) را با دماي 200درجه ي سانتيگراد گرم کنيد. آرد، پودر کاکائو و شکر را در کاسه ي مناسبي بريزيد، کره را به آن بيفزائيد و آن ها را با سرانگشت مخلوط کنيد. آن گاه آب را بيفزائيد تا مايه، خمير شود. قالب مخصوص پاي را- که داراي 24 سانتيمتر قطر است- چرب سازيد و سه چهارم از خمير را باز کنيد و داخل قالب بيندازيد. سپس مواد مياني را روي آن بريزيد و با باقيمانده ي خمير، نوارهاي باريکي بسازيد و به شکل ضربدر روي مايه بگذاريد. اکنون قالب را به مدت 15 دقيقه در فر (تاون) قرار دهيد. بعد دماي فر را به 180 درجه ي سانتيگراد کاهش دهيد و در حدود 35 دقيقه ي ديگر پاي را بپزيد تا اطراف و روي آن طلائي رنگ شود. همين که پاي خنک شد، روي آن پودر کاکائو بپاشيد و ميل کنيد.
روش تهيه ي مواد مياني:
زرده هاي تخم مرغ را با شکر مخلوط کنيد و با همزن برقي بزنيد تا کمرنگ و غليظ شود. پنير خامه اي را نيز با همزن برقي بزنيد تا صاف و يکدست شود.بعد آن را به زرده هاي تخم مرغ بيفزائيد. حالا پوست ليمو، شکلات و ميوه ها را نيز به مايه اضافه کنيد.
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45