جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پاي پنير با هلو و گلابي
-(6 Body) 
پاي پنير با هلو و گلابي
Visitor 1177
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 10-12 نفر:
 

آرد/ 225 گرم
پودر کاکائو/ 2قاشق سوپخوري
شکر/ 50گرم
کره ي سرد و خرد کرده/ 115 گرم
آب سرد/ 4 قاشق سوپخوري

مواد لازم مياني پاي:
 

زرده ي تخم مرغ/ 2 عدد
شکر/ 115 گرم
پنير خامه اي/ 500گرم
پوست ليموي رنده کرده/ يک قاشق چايخوري
شکلات چيپسي/ 6 قاشق سوپخوري
کمپوت هلوي خرد کرده/ 5 قاشق سوپخوري
کمپوت گلابي خرد کرده/ 3 قاشق سوپخوري

روش تهيه:
 

فر(تاون) را با دماي 200درجه ي سانتيگراد گرم کنيد. آرد، پودر کاکائو و شکر را در کاسه ي مناسبي بريزيد، کره را به آن بيفزائيد و آن ها را با سرانگشت مخلوط کنيد. آن گاه آب را بيفزائيد تا مايه، خمير شود. قالب مخصوص پاي را- که داراي 24 سانتيمتر قطر است- چرب سازيد و سه چهارم از خمير را باز کنيد و داخل قالب بيندازيد. سپس مواد مياني را روي آن بريزيد و با باقيمانده ي خمير، نوارهاي باريکي بسازيد و به شکل ضربدر روي مايه بگذاريد. اکنون قالب را به مدت 15 دقيقه در فر (تاون) قرار دهيد. بعد دماي فر را به 180 درجه ي سانتيگراد کاهش دهيد و در حدود 35 دقيقه ي ديگر پاي را بپزيد تا اطراف و روي آن طلائي رنگ شود. همين که پاي خنک شد، روي آن پودر کاکائو بپاشيد و ميل کنيد.

روش تهيه ي مواد مياني:
 

زرده هاي تخم مرغ را با شکر مخلوط کنيد و با همزن برقي بزنيد تا کمرنگ و غليظ شود. پنير خامه اي را نيز با همزن برقي بزنيد تا صاف و يکدست شود.بعد آن را به زرده هاي تخم مرغ بيفزائيد. حالا پوست ليمو، شکلات و ميوه ها را نيز به مايه اضافه کنيد.
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image