مواد لازم براي 4-6 نفر:
پنير/ 150 گرم
تخم مرغ/ 4 عدد
تخم گشنيز آسياب کرده/ يک دوم قاشق چايخوري
زيره/ يک دوم قاشق چايخوري
زعفران/ به ميزان لازم
نمک و فلفل/ به ميزان لازم
روغن/ به ميزان لازم
روش تهيه:
ابتدا پنير را با چنگال خرد کنيد. بعد تخم مرغ ها را در ظرف مناسبي بشکنيد. آن گاه زيره، تخم گشنيز، نمک، فلفل، زعفران و پنير را به آن بيفزائيد و با هم مخلوط نمائيد. حالا در ظرف مناسبي روغن بريزيد و روي اجاق قرار دهيد تا کاملاً داغ شود. سپس مايه ي کوکو را در آن بريزيد. اينک سطح مايه را صاف کنيد و با حرارت ملايم بپزيد تا برشته شود. آن گاه کوکو را برگردانيد تا طرف ديگر آن هم برشته شود. اکنون کوکو را به اندازه هاي دلخواه ببريد، در ظرف مناسبي بچينيد و اطراف آن را تزئين نمائيد.
*نکته ي خواندني
پنير ارزش غذايي بالايي دارد و حاوي پروتئين، چربي، کلسيم، فسفر و ويتامين هاي A و D است و نسبت به شير ماده غذائي فشرده تري به حساب مي آيد.
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45