مواد لازم براي حدود 20 عدد:
پودر مايه خمير/ 1 قاشق سوپخوري
شکر/ 100گرم
شير ولرم/ 500 ميلي ليتر(2 پيمانه)
آرد نان/ 1 کيلوگرم
نمک/ 1 قاشق چايخوري
پودر زنجفيل/ 3 قاشق سوپخوري
کره/ 800 گرم
تخم مرغ/ 2 عدد
مواد لازم رويه:
زرده ي تخم مرغ/ 2 عدد
شير/ 1 قاشق سوپخوري
کنجد و سياهدانه/ به ميزان لازم
روش تهيه:
مايه خمير، يک قاشق سوپخوري از شکر و يک چهارم پيمانه از شير را در کاسه اي بريزيد و مخلوط کنيد، روي آن را بپوشانيد و در جاي گرمي قرار دهيد تا مايه خمير فعال شود. آن گاه آرد را در کاسه ي ديگري الک کنيد و نمک، زنجفيل و باقيمانده شکر را به آن بيفزائيد و مخلوط سازيد و در مرکز آن، حفره اي ايجاد نمائيد. سپس کره ي نرم شده، تخم مرغ ها، مايه خمير فعال شده و باقيمانده ي شير را در آن حفره بريزيد و مواد را هم مخلوط کنيد تا خميري به دست آيد. حالا خمير را روي سطح آردپاشي شده، خوب ورز دهيد تا کاملاً صاف و يکدست شود. بعد آن را در کاسه ي چربکرده اي بگذاريد، رويش را بپوشانيد و در جاي گرم نگه داريد تا حجم خمير دو برابر شود. اکنون چونه هائي به وزن تقريبي 100گرم از خمير برداريد و به شکل هاي دلخواه در آوريد. آن گاه خميرها را در سيني چربکرده، با فاصله از يکديگر بچينيد و روي سيني را بپوشانيد تا دوباره خمير حجيم شود. اينک روي خمير را با قلم مو، با مخلوط زرده ي تخم مرغ و شير مرطوب نمائيد، کنجد يا سياهدانه بپاشيد و در فر(تاون) گرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد، به مدت تقريبي 30 دقيقه قرار دهيد تا نان ها بپزند و طلائي رنگ شوند. اکنون نان ها را روي پنجره ي سيمي خنک کنيد و در ظرف دردار نگه داريد.
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45