مواد لازم براي حدود 20 عدد:
  
 پودر مايه خمير/ 1 قاشق سوپخوري
 شکر/ 100گرم
 شير ولرم/ 500 ميلي ليتر(2 پيمانه)
 آرد نان/ 1 کيلوگرم
 نمک/ 1 قاشق چايخوري
 پودر زنجفيل/ 3 قاشق سوپخوري
 کره/ 800 گرم
 تخم مرغ/ 2 عدد 
مواد لازم رويه:
  
 زرده ي تخم مرغ/ 2 عدد
 شير/ 1 قاشق سوپخوري
 کنجد و سياهدانه/ به ميزان لازم 

 روش تهيه:
  
 مايه خمير، يک قاشق سوپخوري از شکر و يک چهارم پيمانه از شير را در کاسه اي بريزيد و مخلوط کنيد، روي آن را بپوشانيد و در جاي گرمي قرار دهيد تا مايه خمير فعال شود. آن گاه آرد را در کاسه ي ديگري الک کنيد و نمک، زنجفيل و باقيمانده شکر را به آن بيفزائيد و مخلوط سازيد و در مرکز آن، حفره اي ايجاد نمائيد. سپس کره ي نرم شده، تخم مرغ ها، مايه خمير فعال شده و باقيمانده ي شير را در آن حفره بريزيد و مواد را هم مخلوط کنيد تا خميري به دست آيد. حالا خمير را روي سطح آردپاشي شده، خوب ورز دهيد تا کاملاً صاف و يکدست شود. بعد آن را در کاسه ي چربکرده اي بگذاريد، رويش را بپوشانيد و در جاي گرم نگه داريد تا حجم خمير دو برابر شود. اکنون چونه هائي به وزن تقريبي 100گرم از خمير برداريد و به شکل هاي دلخواه در آوريد. آن گاه خميرها را در سيني چربکرده، با فاصله از يکديگر بچينيد و روي سيني را بپوشانيد تا دوباره خمير حجيم شود. اينک روي خمير را با قلم مو، با مخلوط زرده ي تخم مرغ و شير مرطوب نمائيد، کنجد يا سياهدانه بپاشيد و در فر(تاون) گرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد، به مدت تقريبي 30 دقيقه قرار دهيد تا نان ها بپزند و طلائي رنگ شوند. اکنون نان ها را روي پنجره ي سيمي خنک کنيد و در ظرف دردار نگه داريد. 
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45