جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
نان روغني زنجفيلي
-(4 Body) 
نان روغني زنجفيلي
Visitor 955
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي حدود 20 عدد:
 

پودر مايه خمير/ 1 قاشق سوپخوري
شکر/ 100گرم
شير ولرم/ 500 ميلي ليتر(2 پيمانه)
آرد نان/ 1 کيلوگرم
نمک/ 1 قاشق چايخوري
پودر زنجفيل/ 3 قاشق سوپخوري
کره/ 800 گرم
تخم مرغ/ 2 عدد

مواد لازم رويه:
 

زرده ي تخم مرغ/ 2 عدد
شير/ 1 قاشق سوپخوري
کنجد و سياهدانه/ به ميزان لازم

روش تهيه:
 

مايه خمير، يک قاشق سوپخوري از شکر و يک چهارم پيمانه از شير را در کاسه اي بريزيد و مخلوط کنيد، روي آن را بپوشانيد و در جاي گرمي قرار دهيد تا مايه خمير فعال شود. آن گاه آرد را در کاسه ي ديگري الک کنيد و نمک، زنجفيل و باقيمانده شکر را به آن بيفزائيد و مخلوط سازيد و در مرکز آن، حفره اي ايجاد نمائيد. سپس کره ي نرم شده، تخم مرغ ها، مايه خمير فعال شده و باقيمانده ي شير را در آن حفره بريزيد و مواد را هم مخلوط کنيد تا خميري به دست آيد. حالا خمير را روي سطح آردپاشي شده، خوب ورز دهيد تا کاملاً صاف و يکدست شود. بعد آن را در کاسه ي چربکرده اي بگذاريد، رويش را بپوشانيد و در جاي گرم نگه داريد تا حجم خمير دو برابر شود. اکنون چونه هائي به وزن تقريبي 100گرم از خمير برداريد و به شکل هاي دلخواه در آوريد. آن گاه خميرها را در سيني چربکرده، با فاصله از يکديگر بچينيد و روي سيني را بپوشانيد تا دوباره خمير حجيم شود. اينک روي خمير را با قلم مو، با مخلوط زرده ي تخم مرغ و شير مرطوب نمائيد، کنجد يا سياهدانه بپاشيد و در فر(تاون) گرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد، به مدت تقريبي 30 دقيقه قرار دهيد تا نان ها بپزند و طلائي رنگ شوند. اکنون نان ها را روي پنجره ي سيمي خنک کنيد و در ظرف دردار نگه داريد.
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image