مواد لازم براي 2 نفر:
  
 سيب زميني درشت/ 1 عدد
 کره/ 20 گرم
 شير/ 2 قاشق چايخوري
 آبليمو/ 1 قاشق چايخوري
 کنسرو ماهي تن/ 100گرم
 نمک و فلفل/ به ميزان لازم
 روغن مايع براي سرخ کردن/ به ميزان لازم
 تخم مرغ/ 1 عدد
 آرد سوخاري/ حدود 60 گرم
 لوبيا سبز پخته براي تزئين/ 50 گرم
 هويج پخته براي تزئين/ 1 عدد
 نخود سبز پخته براي تزئين/ 7دانه 
روش تهيه:
  
 پوست سيب زميني را بگيريد و آن را آبپز کنيد. آن گاه سيب زميني را همراه با کره، شير، آبليمو و قدري نمک، پوره کنيد. سپس ماهي تن را به آن بيفزائيد و مواد را با يکديگر مخلوط نمائيد. حالا مايه ي به دست آمده را به 6 قسمت مساوي تقسيم کنيد و هر يک را به شکل ماهي درآوريد. بعد آن ها را در سيني بچينيد و به مدت يک ساعت در يخچال نگه داريد. اکنون تخم مرغ را در ظرفي بريزيد و با چنگال هم بزنيد. آرد سوخاري را هم در ظرف ديگري بريزيد. حالا ماهي ها را در تخم مرغ بغلتانيد و در آرد سوخاري فرو ببريد. دوباره آن ها را در يخچال بگذاريد تا پس از گذشت 30 دقيقه، آماده ي سرخ کردن شوند. اينک روغن را در ظرف مناسبي بريزيد و روي اجاق داغ کنيد. بعد دو طرف ماهي ها را در آن سرخ نمائيد تا بپزند و طلائي رنگ شوند. سپس آن ها را در ديس مناسبي بچينيد، از نخود سبز براي چشم ماهي استفاده کنيد و اطرافشان را با لوبيا و هويج، تزئين نمائيد. 

 
 
 
 
 
 
 
 منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45