مواد لازم براي 2 نفر:
سيب زميني درشت/ 1 عدد
کره/ 20 گرم
شير/ 2 قاشق چايخوري
آبليمو/ 1 قاشق چايخوري
کنسرو ماهي تن/ 100گرم
نمک و فلفل/ به ميزان لازم
روغن مايع براي سرخ کردن/ به ميزان لازم
تخم مرغ/ 1 عدد
آرد سوخاري/ حدود 60 گرم
لوبيا سبز پخته براي تزئين/ 50 گرم
هويج پخته براي تزئين/ 1 عدد
نخود سبز پخته براي تزئين/ 7دانه
روش تهيه:
پوست سيب زميني را بگيريد و آن را آبپز کنيد. آن گاه سيب زميني را همراه با کره، شير، آبليمو و قدري نمک، پوره کنيد. سپس ماهي تن را به آن بيفزائيد و مواد را با يکديگر مخلوط نمائيد. حالا مايه ي به دست آمده را به 6 قسمت مساوي تقسيم کنيد و هر يک را به شکل ماهي درآوريد. بعد آن ها را در سيني بچينيد و به مدت يک ساعت در يخچال نگه داريد. اکنون تخم مرغ را در ظرفي بريزيد و با چنگال هم بزنيد. آرد سوخاري را هم در ظرف ديگري بريزيد. حالا ماهي ها را در تخم مرغ بغلتانيد و در آرد سوخاري فرو ببريد. دوباره آن ها را در يخچال بگذاريد تا پس از گذشت 30 دقيقه، آماده ي سرخ کردن شوند. اينک روغن را در ظرف مناسبي بريزيد و روي اجاق داغ کنيد. بعد دو طرف ماهي ها را در آن سرخ نمائيد تا بپزند و طلائي رنگ شوند. سپس آن ها را در ديس مناسبي بچينيد، از نخود سبز براي چشم ماهي استفاده کنيد و اطرافشان را با لوبيا و هويج، تزئين نمائيد.
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45