مواد لازم:
گوشت چرخ کرده/ 200 گرم
تخم مرغ/ 3 عدد
آرد سفيد تفت داده/ 2 قاشق غذاخوري
بادمجان/ نيم کيلو
سب زميني/ 250 گرم
فلفل دلمه اي کوچک/ 2 عدد
جعفري ساطوري / 2 قاشق غذاخوري
پياز سرخ شده/ 2 قاشق غذاخوري
بيکينگ پودر / يک قاشق مرباخوري
رب گوجه فرنگي/ يک قاشق غذاخوري
آبليمو/ 3 قاشق غذاخوري
زعفران محلول در آب/ 2 قاشق غذاخوري
پياز کوچک/ يک عدد
روغن زيتون/ 3 قاشق غذاخوري
نمک، فلفل و زردچوبه / به ميزان لازم
طرز تهيه:
گوشت را با پياز و يک فلفل دلمه اي خرد شده و کمي نمک، فلفل و زردچوبه تفت مي دهيم. رب گوجه فرنگي و آبليمو را در نصف ليوان آب حل کرده، به گوشت اضافه کنيد تا با حرارت ملايم بجوشد و آب آن جمع شود. بادمجان ها را به حلقه هايي با ضخامت يک سانت برش زده، پس از شستن با آب نمک، با کمي روغن سرخ کنيد. سپس ساطوري کرده و روغن اضافي آن را بگيريد. سيب زميني ها را پخته، پوست گرفته و رنده کنيد. سفيده و زرده تخم مرغ ها را جدا کنيد. زرده ها را خوب زده و تمام مواد يعني بادمجان، سيب زميني، گوشت، يک عدد فلفل دلمه اي خرد شده، پياز سرخ شده، جعفري ساطوري، آرد تفت داده، بيکينگ پودر که در يک قاشق آب سرد حل شده، زعفران، نمک و فلفل را به آن بيفزاييد. سفيده تخم مرغ ها را با همزن خوب زده تا برفي شود و آن را کم کم به مواد آماده شده اضافه مي کنيم. قالب گردي که گنجايش مواد را داشته باشد انتخاب کرده، مقداري روغن در آن ريخته و روي حرارت قرار دهيد تا کاملاً گرم شود. سپس تمام مواد را در قالب ريخته و يک قاشق روغن زيتون روي آن بريزيد. قالب را روي پنجره وسط در فري که قبلاً گرم شده با حرارت متوسط 175 درجه سانتيگراد به مدت 45 دقيقه تا 60 دقيقه قرار دهيد.
نکته: براي اين که پودينگ راحت تر از قالب جدا شود، مي توان از 2 قاشق غذاخوري پودر سوخاري را کف قالب پاشيد يا از کاغذ روغني استفاده کرد.
منبع:کوچه ما، شماره 11