موادلازم براي تهيه حدود 70 عدد بيسکويت:
آرد معمولي / (150 گرم) 1 پيمانه
آرد مخمردار / 2 قاشق غذاخوري
فلفل قرمز / ¼ قاشق چايخوري
کره ريز شده / 125 گرم
پنير پارمزان رنده شده / 2 قاشق غذاخوري
پنير چدار رنده شده / (125 گرم) 1 پيمانه
آب / 1 قاشق غذاخوري(تقريبا)
موادخشک را در يک ظرف متوسط الک مي کنيم و کره را در آن مالش مي دهيم. پنيرها و آب لازم را در آن مي ريزيم هم مي زنيم تا خمير نرمي بدست آيد. خمير را به آرامي روي سطح آغشته به آرد ورز مي دهيم تا نرم و يکدست شود. خمير را به شکل يک سوسيس 38 سانتي متري در مي آوريم و محکم در کاغذ آلومينيومي (فويل) مي پيچيم، يک ساعت در يخچال مي گذاريم. سپس خمير را به صورت حلقه هايي به ضخامت 5 ميليمتر مي بريم و در سيني چرب شده فر به فاصله 3 سانتي متر از هم مي چينيم. سيني را به مدت 20 دقيقه يا تا زماني که بيسکويت ها قهوه اي روشن شوند، درون فر با درجه حرارت متوسط مي گذاريم. سپس مي گذاريم تا خنک شوند.
منبع:مجله انواع بيسکويت