مواد لازم براي4-6 نفر:
کره: 50گرم
رب گوجه فرنگي: 2قاشق سوپخوري
فلفل قرمز: يک چهارم قاشق چايخوري
کالباس خرد کرده: 500گرم
نخود فرنگي پخته: 250گرم
روش تهيه:
ابتدا در تابه ي مناسبي کره را روي اجاق آب کنيد، رب گوجه فرنگي و فلفل قرمز را در آن تفت دهيد، آن گاه کالباس را بيفزائيد وبه مدت 5 دقيقه ي ديگرتفت دهيد، اينک آن را در ظرف زيبائي بريزيد و اطراف آن را با نخود فرنگي تزئين نمائيد.
منبع: نشريه آشپزباشي، شماره 50.