مواد لازم براي4-6 نفر:
 کره: 50گرم
 رب گوجه فرنگي: 2قاشق سوپخوري
 فلفل قرمز: يک چهارم قاشق چايخوري
 کالباس خرد کرده: 500گرم
 نخود فرنگي پخته: 250گرم 

 روش تهيه:
 ابتدا در تابه ي مناسبي کره را روي اجاق آب کنيد، رب گوجه فرنگي و فلفل قرمز را در آن تفت دهيد، آن گاه کالباس را بيفزائيد وبه مدت 5 دقيقه ي ديگرتفت دهيد، اينک آن را در ظرف زيبائي بريزيد و اطراف آن را با نخود فرنگي تزئين نمائيد. 
منبع: نشريه آشپزباشي، شماره 50.