مواد لازم براي 4 نفر:
مرغ : 16 تکه
شير نارگيل: 1 ليتر(4 پيمانه)
پودر فلفل چيلي: 1قاشق چايخوري
بادام زميني خرد کرده: 2 قاشق سوپخوري
دانه ي فلفل سياه: يک چهارم قاشق چايخوري
پيازچه ي خرد کرده : 4عدد
سيرخرد کرده: 2 حبه
شکر قهوه اي : 1 قاشق سوپخوري
روغن: 1 قاشق چايخوري
شير نارگيل اضافي: 1 پيمانه
روش تهيه:
مرغ را در ظرف مناسبي قرار دهيد. بعد شير نارگيل را روي آن بريزيد و بگذاريد با حرارت کم، 45 دقيقه بپزد. سپس مرغ را از ظرف بيرون آوريد و پوست واستخوان آن را جدا کنيد. آن گاه فلفل، بادام زميني، دانه ي فلفل سياه، پيازچه، سير و شکر را با هم مخلوط کنيد وخوب هم بزنيد. سپس روغن را در تابه بريزيد و مخلوط بادام زميني را فقط به مدت 2 دقيقه درآن تفت دهيد. حالا شير نارگيل اضافي و مرغ را بيفزائيد وهم بزنيد. آن گاه در ظرف مورد نظر بکشيد و از خودتان پذيرائي کنيد.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 50.