جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سوپ سرد تره فرنگي
-(5 Body) 
سوپ سرد تره فرنگي
Visitor 1084
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 6-8 نفر:
سيب زميني پوست گرفته ي مکعبي خرد کرده : 450گرم (3عدد درشت)
آب مرغ: 1/5 ليتر(شش پيمانه)
تره فرنگي پاک کرده: 350گرم (4 عدد متوسط)
خامه: 150ميلي ليتر(دو سوم پيمانه)
نمک و فلفل سياه: به ميزان لازم
پيازچه براي تزئين: به ميزان لازم

 سوپ سرد تره فرنگي

روش تهيه:
سيب زميني و آب مرغ را در قابلمه ي مناسبي بريزيد وبجوشانيد. اکنون شعله را کم کنيد. وبه مدت 15 تا 20 دقيقه صبرکنيد تا آرام بپزد. حالا تره فرنگي را از طول يک برش بزنيد وبا آب سرد خوب بشوئيد. بعد آن راحلقه حلقه کنيد. وقتي سيب زميني کمي نرم شد، تره فرنگي وکمي نمک وفلفل به آن بيفزائيد وهم زنيد و بگذاريد 10-15 دقيقه ي ديگرآرام بپزد ونرم شود. چنانچه سوپ غليظ باشد، کمي آب مرغ يا آب درآن بريزيد تا رقيق شود. اکنون سوپ را در دستگاه غذا ساز بريزيد ودر صورت دلخواه، آن را از صافي رد کنيد. آن گاه، خامه را بيفزاييد وهم زنيد. کمي که خنک شد، در يخچال قرار دهيد. اينک، سوپ را براي پذيرائي درکاسه ي مناسبي بکشيد وبا پيازچه تزئين کنيد.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 50.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image