مواد لازم براي 4نفر:
 کدو سبز: 4 عدد متوسط
 روغن زيتون: 1 قاشق چايخوري
 سير خرد کرده: 1 حبه 
 ليمو ترش: 2عدد
 برنج پخته: 115 گرم (يک سوم پيمانه)
 گوچه فرنگي ريز و دو نيم کرده: 175 گرم
 بادام هندي بوداده: 2 قاشق سوپخوري(30 گرم)
 نمک و فلفل: به ميزان لازم.
 سبزي تازه معطر براي تزئين: مقداري 

 روش تهيه:
 کدو را طولي برش دهيد. و گوشته ي آن را به کمک قاشق چايخوري جدا کنيد. حالا کدوي توخالي را به مدت يک دقيقه در آب جوش بريزيد و آبکش کنيد. اکنون گوشته ي کدوها را خرد کنيد و با سير در روغن زيتون تفت دهيد. مواد را روي حرارت ملايم هم بزنيد تا نرم شوند ولي رنگ مواد قهوه اي نشود. اينک پوست 1 عدد ليمو را رنده و فيله ي آن را جدا کنيد. آب ليموي ديگر را بگيريد. گوجه فرنگي، فيله ي ليمو، پوست ليمو، آب ليمو، برنج و بادام هندي، سير و کدو را خوب با هم مخلوط نمائيد. سپس کدوهاي توخالي را با اين مواد بپوشانيد. آن گاه کدوها را درون سيني فر قرار دهيد و روي آن را با کاغذ آلومينيومي بپوشانيد. آن گاه کدوها را به مدت 25-30 دقيقه در فر گرم شده با دماي 200 درجه ي سانتيگراد قرار دهيد تا کدوها ترد شوند. سپس آن ها را با سبزي معطر بيارائيد و به صورت گرم ميل نمائيد. 
منبع: مجله آشپزباشي شماره 50