مواد لازم براي 6 ليوان.
شکر: 3پيمانه
آب: 2پيمانه
عرق بيدمشک: 1پيمانه
روش تهيه:
4پيمانه شکر را با 2 پيمانه آب در قابلمه بريزيد و روي حرارت بگذاريد تا شکر، قوام بيايد. حالا عرق بيدمشک را به آن بيفزائيد و بگذاريد کمي ديگر بجوشد. پس از اينکه شربت خنک شد در شيشه نگهداري کنيد، هنگام مصرف با آب و قدري يخ ترکيب کنيد و ميل نمائيد.
شربت عرق بهارنارنج، عرق نسترن را به همين روش درست کنيد.
ياد آوري:
از عرق بيد مشک در طب سنتي ايران به عنوان تقويت کننده، آرامبخش، ضد رطوبت و ضد گرمازدگي استفاده مي شود. همچنين برخي بر اين باورند که عرق بيدمشک مقوي قلب است.
منبع: مجله آشپزباشي شماره 50