موادلازم براي تهيه حدود 35 بيسکويت:
پنير چداررنده شده / (125 گرم)1 پيمانه
کره / 125 گرم
آرد معمولي / (150 گرم)1 پيمانه
سس ساتاي / 1 قاشق غذاخوري
پودر نارگيل / (20 گرم)1/4 پيمانه
پنير، کره، آردالک شده و سس ساتاي را در ظرف کوچکي مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا خوب مخلوط شوند. گلوله هايي از مخلوط به اندازه قاشق چايخوري درست مي کنيم و در پودر نارگيل مي غلتانيم.گلوله ها را به فاصله 4 سانتي متر از هم در سيني چرب شده فر مي چينيم، با يک چنگال روي آن را صاف مي کنيم و به مدت 12 دقيقه سيني را با درجه حرارت متوسط در فر قرار مي دهيم تا بيسکويت ها کمي برشته شوند. سپس مي گذاريم تا خنک شوند.
منبع:مجله انواع بيسکويت ها