موادلازم:
کره آب شده / 125 گرم
شکر قهوه اي / (100گرم)1/2 پيمانه
پودر نارگيل / (90گرم) 1پيمانه
تخم مرغ کمي زده شده / 1 عدد
آرد معمولي / (75 گرم)1/2 پيمانه
آرد مخمردار / (50 گرم)1/3 پيمانه
کاکائو / 1 قاشق غذاخوري
پودر نارگيل اضافي / 1 قاشق غذاخوري
مواد لازم براي تهيه کرم شکلاتي:
خاکه قند / (160 گرم)1 پيمانه
کاکائو / 1 قاشق غذاخوري
کره نرم شده / 1 قاشق چايخوري
شير / تقريبا ½ قاشق غذاخوري
کره، شکر، پودر نارگيل، تخم مرغ، آردهاي الک شده و کاکائو را در ظرف متوسطي ميريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا مخلوط شوند. مخلوط را در يک قالب مستطيل 19x 29 سانتي متري چرب شده، به طور يکدست و مساوي پهن مي کنيم. قالب را به مدت 20 دقيقه يا تا زمانيکه مخلوط سفت شود در فر با درجه حرارت متوسط مي گذاريم سپس کرم را به شکل يکنواخت روي بيسکويت داغ مي ريزيم پودر نارگيل اضافي را هم روي کرم مي ريزيم. درون همان قالب مي گذاريم تا خنک شود.
تهيه کرم:
خاکه قند الک شده و کاکائو را در ظرفي مي ريزيم، کره و شير را (به مقدار لازم) هم به آن اضافه مي کنيم هم مي زنيم تا کرم مانند شود.
منبع:مجله انواع بيسکويت