موادلازم براي تهيه حدود 40 عدد بيسکويت:
 کره / 125 گرم
 پودرشکر / (220 گرم) 1 پيمانه
 تخم مرغ / 2 عدد
 آرد مخمردار / (300گرم)2 پيمانه
 پودر نارگيل / (90 گرم) 1 پيمانه
 پودر شکر اضافي / (55گرم) ¼ پيمانه 

 کره و شکر را در ظرف متوسطي مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شود. سپس تخم مرغ ها را اضافه کرده خوب مي زنيم تا مخلوط شوند. آرد الک شده و پودر نارگيل را در دو نوبت به آن اضافه مي کنيم و هم مي زنيم. از مخلوط گلوله هايي به اندازه قاشق غذاخوري بر مي داريم و يک طرف آنها را در شکر اضافي مي زنيم طوري که گلوله هاي خمير تخت شوند و سطح آنها از شکر پوشيده شود. سپس آنها را به فاصله 4 سانتي متر از هم در سيني هاي چرب شده فر مي چينيم و به مدت 12 دقيقه در فر نسبتا داغ مي گذاريم تا بيسکويت ها کمي برشته شوند و تا زمانيکه گرم هستند آنها را جدا مي کنيم و مي گذاريم خنک شوند. 
منبع:مجله انواع بيسکويت