موادلازم براي تهيه حدود 25 عدد بيسکويت:
 پودر نارگيل / (225 گرم)2 ½ پيمانه
 پودر شکر / (165 گرم) ¼ پيمانه
 آردمخمردار / 2 قاشق غذاخوري
 تخم مرغ کمي زده شده / 1 عدد
 شير / (60 ميلي ليتر)1/4 پيمانه
 وانيل / ½ قاشق چايخوري 

 پودر نارگيل، شکر و آرد الک شده را در ظرف متوسطي مي ريزيم و مخلوط مي کنيم. تخم مرغ، شير و وانيل را اضافه ومخلوط مي کنيم. از مخلوط گلوله هايي به اندازه يک قاشق غذاخوري بر مي داريم و در سيني چرب شده فر به فاصله 2 سانتي متر از هم مي چينيم. سيني را به مدت 25 دقيقه در فر با درجه حرارت متوسط مي گذاريم تا بيسکويت ها قهوه اي روشن شوند. بيرون آورده و مي گذاريم تا خنک شوند. 
منبع:مجله انواع بيسکويت