موادلازم براي تهيه حدود 25 عدد بيسکويت:
پودر نارگيل / (225 گرم)2 ½ پيمانه
پودر شکر / (165 گرم) ¼ پيمانه
آردمخمردار / 2 قاشق غذاخوري
تخم مرغ کمي زده شده / 1 عدد
شير / (60 ميلي ليتر)1/4 پيمانه
وانيل / ½ قاشق چايخوري
پودر نارگيل، شکر و آرد الک شده را در ظرف متوسطي مي ريزيم و مخلوط مي کنيم. تخم مرغ، شير و وانيل را اضافه ومخلوط مي کنيم. از مخلوط گلوله هايي به اندازه يک قاشق غذاخوري بر مي داريم و در سيني چرب شده فر به فاصله 2 سانتي متر از هم مي چينيم. سيني را به مدت 25 دقيقه در فر با درجه حرارت متوسط مي گذاريم تا بيسکويت ها قهوه اي روشن شوند. بيرون آورده و مي گذاريم تا خنک شوند.
منبع:مجله انواع بيسکويت