کره : 125 گرم
وانيل: 1 قاشق چايخوري
پودر شکر: (55گرم) يک چهارم پيمانه
تخم مرغ: 1 عدد
آرد معمولي: (110 گرم) سه چهارم پيمانه
آرد مخمر دار: (110گرم) سه چهارم پيمانه
شير: (60 ميلي ليتر) يک چهارم پيمانه
مرباي تمشک: (125 ميلي ليتر) يک دوم پيمانه
کشمش: (150 گرم) يک پيمانه
مواد لازم براي تهيه رويه:
کره : 60گرم
پودر شکر: (55گرم) يک چهارم پيمانه
تخم مرغ کمي زده شده: 1 عدد
آرد مخمردار: 2قاشق غذاخوري
پودر نارگيل: (135 ميلي ليتر) يک ويک دوم پيمانه
کره، وانيل، شکر وتخم مرغ را در ظرف کوچکي مي ريزم وبا همزن برقي مي زنيم تا يکدست شود. آردهاي الک شده وشير را اضافه مي کنيم ومخلوط مي کنيم. مخلوط را دريک تابه چرب شده 32×26 سانتي متري پهن مي کنيم و مربا را روي آن مي ريزيم. سپس کشمش ها راروي مربا پخش مي کنيم. مخلفات رويه را هم روي کشمش ها مي ريزيم به طوريکه کشمش ها را بپوشاند.تا به را به مدت 10 دقيقه درون فر با درجه نسبتا داغ مي گذاريم، سپس حرارت فر را تا حد متوسط پايين مي آوريم و15 دقيقه ديگر مي گذاريم تا کيک ها برشته شوند. مي گذاريم خنک شوند.
تهيه رويه کيک:
کره وشکر رادرظرف کوچکي مي ريزيم وبا همزن برقي مي زنيم تا نرم ويکدست شوند. تخم مرغ ها را اضافه ميکنيم وميزينم. سپس آرد الک شده وپودر نارگيل را در آن مي ريزيم ومخلوط مي کنيم.
منبع:مجله انواع بيسکويت