مواد لازم:
  
 سوياي ريز / 300 گرم 
 هويج فرنگي / 2 عدد، ريز رنده شده 
 پياز كوچك / يك عدد ، 
 سيب زميني / 3 عدد ريز رنده شده 
 پودر كاري / يك قاشق غذاخوري 
 نمك و زردچوبه / به ميزان لازم 
 آرد نخودچي / تقريبا 150 گرم 
 روغن سرخ كردني / به ميزان لازم  

 
 طرز تهيه:
  
 سويا، هويج فرنگي، پياز ريز رنده شده، سيب زميني، نمك، زردچوبه، آرد نخودچي و پودر كاري را در ظرفي مخلوط كرده، خوب ماساژ بدهيد تا مواد چسبندگي پيدا كرده و يك دست شوند. سپس به اندازه ي يك كتلت كوچك مواد را در كف دست گرد كرده و در روغني كه از قبل گرم شده سرخ كنيد. اين كتلت با سس كچاب سرو مي شود. 
منبع:مجله هنر آشپزي شماره 71