مواد لازم براي 4 نفر:
  
 برگ تربچه كوچك / 250 گرم 
 سير / 2 تا 3 حبه 
 پياز متوسط / يك عدد 
 تخم مرغ / 3 تا 4 عدد 
 فلفل، نمك و زردچوبه / به ميزان لازم 
 روغن به مقدار لازم / جهت سرخ كردن 
 زرشك / يك قاشق غذاخوري  

 طرز تهيه:
  
 برگ تربچه ها را بعد از شستن و ضدعفوني كردن كاملاً خرد كنيد. پياز را ريز رنده كرده، آب آنرا كاملاً گرفته و به برگ تربچه خرد شده اضافه كنيد. نمك، فلفل و ادويه را افزوده و سير پوره شده را به آن اضافه و كاملاً مخلوط كنيد. در آخر تخم مرغ ها را درون مواد ريخته، كاملاً هم زده و در تابه سرخ كنيد. بعد از سرخ كردن آن را در ظرف مورد نظر كشيده و با تربچه تزيين كنيد. 
نكته:
  
 1ـ اين دستور 25 گرم كربوهيدرات، 40 گرم پروتئين، 50 گرم چربي و 710 كيلوكالري انرژي دارد.
 2ـ آب پياز حتماً بايد گرفته شود. 
منبع:مجله هنر آشپزي شماره 71