مواد لازم براي 4 نفر:
برگ تربچه كوچك / 250 گرم
سير / 2 تا 3 حبه
پياز متوسط / يك عدد
تخم مرغ / 3 تا 4 عدد
فلفل، نمك و زردچوبه / به ميزان لازم
روغن به مقدار لازم / جهت سرخ كردن
زرشك / يك قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
برگ تربچه ها را بعد از شستن و ضدعفوني كردن كاملاً خرد كنيد. پياز را ريز رنده كرده، آب آنرا كاملاً گرفته و به برگ تربچه خرد شده اضافه كنيد. نمك، فلفل و ادويه را افزوده و سير پوره شده را به آن اضافه و كاملاً مخلوط كنيد. در آخر تخم مرغ ها را درون مواد ريخته، كاملاً هم زده و در تابه سرخ كنيد. بعد از سرخ كردن آن را در ظرف مورد نظر كشيده و با تربچه تزيين كنيد.
نكته:
1ـ اين دستور 25 گرم كربوهيدرات، 40 گرم پروتئين، 50 گرم چربي و 710 كيلوكالري انرژي دارد.
2ـ آب پياز حتماً بايد گرفته شود.
منبع:مجله هنر آشپزي شماره 71