موادلازم براي تهيه حدود 36 عدد مرنگ:
سفيده تخم مرغ / 4 عدد
پودر شکر / (220 گرم) 1 پيمانه
بادام خلال شده / به مقدار لازم
آب نبات، نقل هاي رنگي و انواع مغزهاي خوراکي
مرحله اول:
سفيده هاي تخم مرغ را در ظرف کوچکي با همزن برقي مي زنيم تا پف کند. بتدريج شکر را اضافه مي کنيم، همچنان هم مي زنيم تا شکر حل شود. 1/3 از مخلوط مرنگ را با قاشق در قيفي که لوله سر آن متوسط باشد، مي ريزيم. يک کاغذ شيريني پزي داخل سيني فر مي کشيم، مرنگ را با قيف به شکل جوجه تيغي و به فاصله 3 سانتي متر از هم مي ريزيم.
مرحله دوم:
نيمي از مرنگ باقيمانده را در يک قيف بزرگ که قطر لوله سر آن 1/5 سانتي متر است، مي ريزيم. سپس آن را به شکل حلزون در سيني که با کاغذ شيريني پزي پوشيده شده است به فاصله 3 سانتي متر از هم مي زنيم. باقيمانده مخلوط مرنگ را در يک قيف بزرگ که سر لوله آن 1 سانتي متر باشد، به فاصله 3 سانتي متر از هم مي زنيم.
مرحله سوم:
مرنگ ها را با بادام و آب نبات هاي رنگي تزيين مي کنيم. سيني را حدود 45 دقيقه در فر با درجه خيلي کم مي گذاريم تا مرنگ ها خشک و ترد شوند. سپس مي گذاريم تا خنک شوند.
منبع:مجله انواع بيسکويت