براي تهيه اين بيسکوئيت، مي توانيد الگوهاي آماده اين بيسکوئيت ها را از مغازه هايي که لوازم آشپزي مي فروشند بخريد يا اينکه با استفاده از همين عکسها بر روي مقوا طرح کلي آنها را بکشيد، ببريد و به عنوان الگوي راهنما استفاده کنيد. براي تزيين و رنگ کردن آدمکها، مي توانيد از شير عسلي يا شيرخشک هاي رنگي، به دلخواه استفاده کنيد. از قلم موهاي نقاشي خوب استفاده کنيد تا کارتان بهتر شود.
کره / 125 گرم
شکر قهوه اي / (100 گرم)1/2 پيمانه
زرده تخم مرغ/1عدد
آرد معمولي / (375 گرم)2 ½ پيمانه
جوش شيرين / 1 قاشق غذاخوري
زنجبيل / 3 قاشق غذاخوري
شربت طلايي / (125 ميلي ليتر) ½ پيمانه
کرم تزيين:
سفيده تخم مرغ / 1 عدد
خاکه قند / (240 گرم) 1 ½ پيمانه
رنگهاي خوراکي
تهيه کرم تزيين:
سفيده تخم مرغ را در ظرف کوچکي با همزن برقي مي زنيم تا پف کند، بتدريج خاکه قند الک شده را به آن اضافه مي کنيم همچنان مي زنيم تا مخلوطي سفت و غليظ بدست آيد و بتوانيم آنرا در قيف بريزيم. سپس به رنگ دلخواه آن را رنگ مي کنيم اين کرم تزيين را با پارچه اي نم دار مي پوشانيم تا خشک نشود.
مرحله اول:
کره، شکر و زرده تخم مرغ را در ظرف کوچکي مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شود. آرد الک شده و بقيه مواد خشک و شربت طلايي را هم اضافه مي کنيم، خوب مخلوط مي کنيم تا خمير نرمي بدست آيد. خمير را بر روي سطحي آغشته به آرد ورز مي دهيم تا يکدست شود. خمير را به ضخامت 3 ميليمتر روي کاغذهاي شيريني پزي پهن مي کنيم.
مرحله دوم:
خمير را به شکل آدمکهاي دلخواه مي بريم.
مرحله سوم:
آدمکها را به فاصله 3 سانتي متر از هم، در سيني چرب شده فر مي چينيم و به مدت 10 دقيقه سيني را در فر با درجه متوسط قرار مي دهيم تا بيسکويت ها کمي برشته شوند. سيني را بيرون آورده، مي گذاريم تا خنک شود. کرم آماده شده را با قاشق در قيف بزرگي که لوله سر آن کوچک و ساده است مي ريزيم، آنگونه که دوست داريم تزيين مي کنيم.
منبع:مجله انواع بيسکويت