مواد لازم براي تهيه جدود 35 عدد بيسکويت:
کره / 90 گرم
شکرقهوه اي / (100گرم)1/2 پيمانه
تخم مرغ کمي زده شده/ 1 عدد
پودر نارگيل / (20گرم)1/4 پيمانه
جوانه گندم / (25 گرم)1/4 پيمانه
آردسبوس دار / (120 گرم)3/4 پيمانه
آرد مخمردار سفيد / (75 گرم)1/2 پيمانه
شکلات سياه آب شده / 150 گرم
روغن نباتي مايع / 1 ½ قاشق چايخوري
کره، شکر را در ظرف کوچکي با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شود. تخم مرغ ها را اضافه کرده، مي زنيم تا خوب مخلوط شوند. پودر نارگيل و جوانه گندم و آردهاي الک شده را هم به مخلوط اضافه و کاملا مخلوط مي کنيم. گلوله هايي از مخلوط به اندازه قاشق چايخوري برميداريم و به فاصله 3 سانتي متر از هم در سيني چرب شده فر مي چينيم، با چنگال گلوله ها را پهن مي کنيم، طوري که نقش چنگال روي آنها بيفتد. سيني را به مدت 12 دقيقه در فر متوسط مي گذاريم تا بيسکويت ها کمي برشته شوند. مي گذاريم تا خنک شوند. سپس هر بيسکويت را تا نيمه در مخلوط روغن و شکلات مي زنيم، روي طبقه مشبک فر مي چينيم تا خودشان را بگيرند.
منبع:مجله انواع بيسکويت