موادلازم براي حدود 35 عدد بيسکويت:
کره / 60 گرم
شربت طلايي / (160 ميلي ليتر) 2/3 پيمانه
آرد معمولي / (260 گرم) 1 3/4 پيمانه
جوش شيرين / 1 قاشق چايخوري
زنجبيل آسياب شده / ½ قاشق چايخوري
هل آسياب شده / ½ قاشق چايخوري
دارچين آسياب شده / ½ قاشق چايخوري
عنچه خشک شده گل قرنفل آسياب شده(يک نوع رنگ قهوه اي روشن) / ½ قاشق چايخوري
کاکائو / ½ قاشق چايخوري
پوست مرکبات (کاملا ريزشده) / (40 گرم)1/4 پيمانه
شير / 1 قاشق غذاخوري
مرباي تمشک / 2 قاشق غذاخوري
شکلات سياه آب شده / 185 گرم
روغن نباتي مايع 2 قاشق چايخوري
مرحله اول:
کره و شربت طلايي را در ظرف بزرگي مي ريزيم و روي حرارت مي گذاريم همين طور هم مي زنيم تا کره آب شود و مخلوط به جوش آيد، سپس ظرف را از روي حرارت برمي داريم و 10 دقيقه بعد، آرد الک شده و کليه مواد خشک، شير و پوست مرکبات را اضافه مي کنيم، روي آن را مي پوشانيم و مي گذاريم 1 ½ ساعت بماند. خمير را روي سطحي آغشته به آرد ورز مي دهيم تا چسبندگي اش را از دست بدهد.
مرحله دوم:
خمير را بر روي سطحي آغشته به آرد به ضخامت 8 ميليمتر باز مي کنيم. سپس آن را به صورت قلبهاي 5 سانتي متري قالب مي زنيم و مي بريم، به فاصله 3 سانتي متر ازهم در سيني چرب شده فر مي چينيم.
مرحله سوم:
درمرکز قلب ها يک فرورفتگي حدوداً 2 سانتي متري با استفاده از دسته قاشق چوبي ايجاد مي کنيم. اين فرورفتگي را با ¼ قاشق چايخوري مربا پر مي کنيم. سيني را به مدت 10 دقيقه در فر با درجه حرارت متوسط مي گذاريم تا بيسکويت ها کمي برشته شوند، مي گذاريم تا خنک شوند.
مرحله چهارم:
در اين مرحله بيسکويت ها را از قسمت پشت يعني قسمت بدون فرو رفتگي در مخلوط شکلات و روغن مايع مي زنيم اضافه شکلات را مي گيريم و صاف مي کنيم، سپس آنها را از طرفي که فرورفتگي دارد در سيني که با فويل پوشيده شده است، مي چينيم تا خودشان را بگيرند.
منبع:مجله انواع بيسکويت