موادلازم براي تهيه حدود 70 عدد بيسکويت:
 کره / 125 گرم
 رنده پوست پرتقال / 2 قاشق چايخوري
 پودر شکر / (220 گرم) 1 پيمانه
 تخم مرغ / 1 عدد
 پودرنارگيل / (90 گرم)1 پيمانه
 آرد مخمردار / (300 گرم)2 پيمانه
 آب پرتقال / 2 قاشق غذاخوري
 پوست مرکبات ريزشده / (85 گرم) ½ پيمانه 

 کره، رنده پوست پرتقال، شکر و تخم مرغ را در ظرف متوسطي مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شود. نارگيل، آرد الک شده و آب پرتقال را نيز با آن مخلوط مي کنيم. از مخلوط گلوله هايي به اندازه قاشق چايخوري برمي داريم و يک طرف آنرا به آرامي در پوست مرکبات ريز شده مي زنيم. گلوله ها را به گونه اي که پوست رو باشد، در سيني چرب شده فر به فاصله 4 سانتي متر از هم مي چينيم و به مدت 15 دقيقه در فر با درجه متوسط قرار مي دهيم تا بيسکويت ها قهوه اي روشن شوند. مي گذاريم تا خنک شوند. 
منبع:مجله انواع بيسکويت